Сакам да знам...

• Креатор на темата Креатор на темата Blackout
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално сакам само да знам кога ке ми помине болката од забот шо ми го правеа вчера:nesvest:

Сакам да знам дали цените на акциите на Македонската берза ќе паѓаат или пак ќе растат?

Кога ке бидеме навистина среќни (буквална смисла на поимот среќа) веќе еднаш и за секогаш???

Не баш мудар избор на едно и единствено прашање.
сакам да знам зошто не можеш да купиш хот-дог во McDonalds?

Моментално сакам само да знам кога ке ми помине болката од забот шо ми го правеа вчера:nesvest:
Исто исклучително површен али, за разлика од претходните два, мудар избор на прашање (само помудар би бил ако за берза у некоја друга земја прашува)
Сакам да знам дали цените на акциите на Македонската берза ќе паѓаат или пак ќе растат?

А, шо се мене тиче, не знам што да одберам...дали, од оние у "смисол and stuff" фолдерот што идат, или "како да станам многу богата" .

Сакам да знам, дали тоа што го знам, го знам... или мислам дека го знам... или го знам за да знам оти, ако знам дека знам...едноставно знам!

Зошто животот е толку,суров?Живеат тие што не заслужуваат,а тие што треба си одат.

Сакам да знам дали ќе се вратиш како што рече и дали ќе бидеш истата како порано????????????

Зосто секогас како судубидната намерн да ми прави лоси работи ??????:nesvest::tapp::tapp:

Сакам да знам што ќе биде со нас ?
Сакам да знам зашто господ ми го зема најсаканото и најпотребното нешто во мојот живот ?!?!?!!? :(

Сакам да знам дали ова чувство што го чувствувам во моментов може да трае засекогаш?

е ја сакам да знам дали ке дојде некој асален човек на власт шо нема да краде да носи асални закони да мисли за народот и да ја среди државава... стварно многу сакам да знам и ако воопшто одговорот биде позитивен КОГА БИ БИЛО ТОА?
да знам дали ке го дочекам тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom