Сакам да знам...

?

..........

Гостин
Моментално сакам само да знам кога ке ми помине болката од забот шо ми го правеа вчера:nesvest:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
сакам да знам зашто сум толку несреќна!!!!

Член од
31 октомври 2009
Мислења
7
Поени од реакции
1
Сакам да знам дали цените на акциите на Македонската берза ќе паѓаат или пак ќе растат?

M

M del Mar

Гостин
Кога ке бидеме навистина среќни (буквална смисла на поимот среќа) веќе еднаш и за секогаш???

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Не баш мудар избор на едно и единствено прашање.
сакам да знам зошто не можеш да купиш хот-дог во McDonalds?
Моментално сакам само да знам кога ке ми помине болката од забот шо ми го правеа вчера:nesvest:
Исто исклучително површен али, за разлика од претходните два, мудар избор на прашање (само помудар би бил ако за берза у некоја друга земја прашува)
Сакам да знам дали цените на акциите на Македонската берза ќе паѓаат или пак ќе растат?
А, шо се мене тиче, не знам што да одберам...дали, од оние у "смисол and stuff" фолдерот што идат, или "како да станам многу богата" .

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Сакам да знам, дали тоа што го знам, го знам... или мислам дека го знам... или го знам за да знам оти, ако знам дека знам...едноставно знам!

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Зошто животот е толку,суров?Живеат тие што не заслужуваат,а тие што треба си одат.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Сакам да знам дали ќе се вратиш како што рече и дали ќе бидеш истата како порано????????????

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Сакам да знам се шо не сакам да знам

Зуљфи

~~~МУДРЕЦ~~~
Член од
24 октомври 2009
Мислења
33
Поени од реакции
2
Зосто секогас како судубидната намерн да ми прави лоси работи ??????:nesvest::tapp::tapp:

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Сакам да знам што ќе биде со нас ?
Сакам да знам зашто господ ми го зема најсаканото и најпотребното нешто во мојот живот ?!?!?!!? :(

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Моментално сакам да знам зошто се случуваат вакви работи на моите најблиски?ЗОШТОООО??????

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Сакам да знам дали ова чувство што го чувствувам во моментов може да трае засекогаш?

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Сакам да знам дали ќе ја најдам некогаш таа работа шо сакам да ја работам.. :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
е ја сакам да знам дали ке дојде некој асален човек на власт шо нема да краде да носи асални закони да мисли за народот и да ја среди државава... стварно многу сакам да знам и ако воопшто одговорот биде позитивен КОГА БИ БИЛО ТОА?
да знам дали ке го дочекам тоа

Kajgana Shop

На врв Bottom