Сајбер-секс?

Дали сте пробале и како беше ?

• Вкупно гласачи
    222
Не сум пробал до сега ама искрено би сакал да видам како е.

ау јеа.. сајбер секс.. вистински сајбер секс пробав пред недела дена..

после тоа се видовме... и сајберот го снема :D

:aplauz:

иначе беше мн јако и интересно... и различно :) like like

Се е до личниот вкус. А бидејќи сме далеку од „модерните сваќања за секс“ , да ви кажам дека сајбер секс од типот , прати ми слика или опиши се , веќе одамна не постои во светот. Ако имаш камера ќе дркаме заедно, ако не ќе дркаш сам/а, под ќебе, оти секако си напален/а! Нема ништо лошо бе луѓе во тоа да си поразличен од другиот, не претерувајте! Секако лошо е да си зависен , од било што, па и сајбер-секс! Ако си зависен од секс , зар тоа не те прави манијакален и опасен и во реалниот живот ?
Кој му се сака нека си проба , без предрасуди :back:

:pos2:

као шо разбрав од тоа шо имат напишано сајбер секс е да праиш безобразен муабет со некој/а на интернет, хмм, а да си се најдеме некаде, кај мене кај тебе, на отворено и у живо да си праиме безобразен муабет па после муабет може и нешо друго:toe:
баш ме интересира како изгледа тоа

сум чул за ова..али има некој веб страни за запознавање или како оди?

сум чул за ова..али има некој веб страни за запознавање или како оди?
Се` што ти треба е вебкамерче, пиле, змија и цврст машки став. Кога ќе пишеш „сакам сајбер секс“, џенѕката од другата страна да си ја сфати сериозно работата.

sum probal dva do tri pati cyber sex so zenska od bosna i tolku. No vo zivo e podrugo custvoto. Kolku i da prajs cyber sex ne e to to. Go svakjam kako eden vid zabava.

--- надополнето ---

vo pravo si, sekoj si imat pravo na licen izbor

Имам повремено само со партнерот, кога сме одделени повеќе од 2-3 дена :)

Мислам, да се реклимаш пред некој кој не го знаеш во живо и со кој не си во врска е дегутантно.
Изгледа како “Срц, ај да видиме на камера како ќе биде, па ако ни тргне, и во живо да се видиме“.
Или “Дај да видам ваму што имаш да понудиш, пошо ако не ми се допаѓа тоа шо ќе го видам, за во живо можеш да сањаш“

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom