Сајбер-секс?

Дали сте пробале и како беше ?

• Вкупно гласачи
    222
kamer4e rulez:vozbud:Pozz

Видео врска, sex cam...Oh my:crybaby:

Прво, зашо не прашуеш за машките? Демек све у вези секс, па макар и таква верзија као соблакање и дркање пред некоја бедна камера, им е прифатливо енд стаф?

Иначе општо, ми делуе тажно и бизарно такво нешо. Ваљда уше сум од оние олд фешн луѓе кои сакаат пред себе луѓе кои можат да ги допрат, за да им биде убаво:toe:

Ја неам камера.
И ретко кој од контактите мои на мсн, има. :(

Ада имас камера, адни ме на мнс плс? Имам деветнаеска монитор и добри звуцници.

Ада имас камера, адни ме на мнс плс? Имам деветнаеска монитор и добри звуцници.

Абе ја имам 22ка и 2х75 хајфај, дај аддни ме и мене:pos2::pos2::pos2:.

Иначе камсекс е интересна предигра, као демек малце палкање на нет, и после трчи кај неа (или она кај тебе) и секс на екс.

Само пазете соговорникот да не се свести дека постои и record дугме:pusk:

Нити сум пробала нити пак сакам да пробам.Глупости.

Многу очајно е тоа бе :toe:
Па уште ако разбере некој дека го правите тоа ... има сеир да ви мава цел живот :vozbud:

Их што сте конзервативни:pos2:

По некоја си логика, сајбер секс имаат само тие што по некои причини не можат да имаат вистински секс.
Kako na primer?
Абе ја имам 22ка и 2х75 хајфај, дај аддни ме и мене:pos2::pos2::pos2:.

Иначе камсекс е интересна предигра, као демек малце палкање на нет, и после трчи кај неа (или она кај тебе) и секс на екс.

Само пазете соговорникот да не се свести дека постои и record дугме:pusk:

Ej, jas go imam komppjuterot prikluceno na televizor, 42 inci....

iam probano ama tipot tolku se zanese so na kraj pocna da sipisuva sam so praam ja i so praj on i samo me prasuvase dobro e a?ja samo aham i slicno na kraj svrsi tipot i se iskluci.cyber sex ne fala vise nikogas

iam probano ama tipot tolku se zanese so na kraj pocna da sipisuva sam so praam ja i so praj on i samo me prasuvase dobro e a?ja samo aham i slicno na kraj svrsi tipot i se iskluci.
А шо очекуваше да ти поклони мече дека си му помогнала во животот?
:pos2::pos2::tapp::pos2::pos2:

Ако се смета за сајбер секс, една типка која ми ги раскажуваше своите секс фантазии (а имаше добри) хмм... но за жал не со камера :(

Инаку, не, ни сум имал ни сум сакал...

Не сум пробал, а не ни сакам да пробам! Зошто сајбер? Нели е поубаво чувството кога ке го допреш партнерот, кога ке го осетиш? А со сајбер секс на што ќе се палиш и што ке допираш, тастатурата!? Многу ми звучи безвезе и никад нема да пробам таква рабоата!

Interesno e hehehehe.... si pustate provokativni muabeti so zenskata :P.... i koga ke se videte.... mnooogu strasten sex pagja ... provereno ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom