Macedonian
...
- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 2.842
- Поени од реакции
- 31
Flik напиша:а на која трибина ќе сте север или југ аааа???
Југ. Али чекам да ми врати пп во моментов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Flik напиша:а на која трибина ќе сте север или југ аааа???
И јас идам. Кај ќе се чекаме и во колку саат?Macedonian напиша:Па за тоа зборев и јас. Ќе идеме ја и Гардиан.
Селект е во Струмица. :wink:eci^^^ напиша:паа не седи дома бе ејсид!Излези,прошетај се,денес е ден кога се слави и сигурна сум дека можеш да најдеш некое расположено друштвои и да си поминеш најубаво!Еве ја те канам вечер во Селект на Караоке шоу!
Eko1 напиша:Кречење..... чистење..... хххммммм :icon_roll .... не знам како се адетите таму кај вас.... но тука кај нас кога се прават овие две работи... тогаш.... или е Бајрам.... или пак ке има АЈРИЛИЈА во куќата :zlo:
Помисли како сум мочал во езерото.. Мх, мх, мх.Fantom_oh напиша:во езероно ко ке појдам сабајле, ко ке се ладам, ке мислам на вас.
Тајм енд плејс? :icon_coolГижо напиша:темава ако е за договарање за тепање на сфрата тогаш ја тука ке утепам неколку постови месецов, сите се на одмори нема жива душа, среќа што имам интернет
кој сака утре на кафе? (не се срамете)
Fortune напиша:Соберете се и одете на базен.
А што да кажеме ние што живееме покрај езеро, а мораме да одиме на работа, а притоа жива душа да нема затоа што сите се на плажа?