!САФРА!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
паа не седи дома бе ејсид!Излези,прошетај се,денес е ден кога се слави и сигурна сум дека можеш да најдеш некое расположено друштвои и да си поминеш најубаво!Еве ја те канам вечер во Селект на Караоке шоу!

eci^^^ напиша:
паа не седи дома бе ејсид!Излези,прошетај се,денес е ден кога се слави и сигурна сум дека можеш да најдеш некое расположено друштвои и да си поминеш најубаво!Еве ја те канам вечер во Селект на Караоке шоу!
Селект е во Струмица. :wink:

Удри бригу на јебање : сафрата низ уши има да ти излезе! :star:

Каква сафра какви бакрачи моментално само дремка ме фаќа, ама кога ќе ми текне од утре шо ме чека* е тогаш права сафра ми се прави.

*цела куќа кречење и после чистење.

Кречење..... чистење..... хххммммм :icon_roll .... не знам како се адетите таму кај вас.... но тука кај нас кога се прават овие две работи... тогаш.... или е Бајрам.... или пак ке има АЈРИЛИЈА во куќата :zlo:

Eko1 напиша:
Кречење..... чистење..... хххммммм :icon_roll .... не знам како се адетите таму кај вас.... но тука кај нас кога се прават овие две работи... тогаш.... или е Бајрам.... или пак ке има АЈРИЛИЈА во куќата :zlo:

Првото не е па најверојатно е второто, до сега една помина па чекаме друга а мене работата ми остана така да сафри до бескрај. :)

eee
super e ako imas obvrski po doma,jas vo posledno vreme obozavam da i pomagam na majka mi vo cistenjeto,MRAZAM mrzlivost i bezdelnicenje!

i koga po doma se kreci,obozavam da gi vadam kapkite var od parketot..od mala toa mi e omilena rabota!

stvarno e zanikade.....
ja denes od sto nemav so da praam i se javiv na bivsata i bevme na vodno.svez vozduh,muabet,pesacenje,sah........
na vrakanje sednuvame u restoranceno "6 cesmi" na sredno vodno za da kasneme neso...pa neli praznik e....
nema salata,nema voda!!!!!!!!,gi nema pola jadenja u meni so bea................katastrofa
bas nema so da se pravi u skopje denovive

темава ако е за договарање за тепање на сфрата тогаш ја тука ке утепам неколку постови месецов, сите се на одмори нема жива душа, среќа што имам интернет

кој сака утре на кафе? (не се срамете)

во езероно ко ке појдам сабајле, ко ке се ладам, ке мислам на вас.

Fantom_oh напиша:
во езероно ко ке појдам сабајле, ко ке се ладам, ке мислам на вас.
Помисли како сум мочал во езерото.. Мх, мх, мх.

Гижо напиша:
темава ако е за договарање за тепање на сфрата тогаш ја тука ке утепам неколку постови месецов, сите се на одмори нема жива душа, среќа што имам интернет

кој сака утре на кафе? (не се срамете)
Тајм енд плејс? :icon_cool

Fortune напиша:
Соберете се и одете на базен.

А што да кажеме ние што живееме покрај езеро, а мораме да одиме на работа, а притоа жива душа да нема затоа што сите се на плажа?

овде сите ги гледаш влечат бродови со џиповиве нивни или на мотор качени се возат само по шорцеви и маица на прерамки, а некој трба да иде на работа у фабрика да те убие уште поголема жештина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom