Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И скапо1Q84 изгледа занимливо.
Искрено оваа година не намеравам да се замарам со саемиве освен да најдам 2-3 наслови.
Едната e I, Robot од Исак Асимов, другата Негирање од Кит Аблоу - со години више ја барам како колексионерско парче.
Не. Ова ради филмот, пошо се глеа дека книгата има поише само од футурситички изглед.Ги имаш читано Foundation книгите од Асимов?
Не. Ова ради филмот, пошо се глеа дека книгата има поише само од футурситички изглед.
Искрено повеќе би ми бил проблем ак го најдам на македонски во лош превод отколку на оригинал англиски да ми падне. На српски е премија. Ама и реткост.Асимов го фалат како еден од најдобрите сф писатели на сите времиња,а Фондација е повеќе позната од Робот серијалите.Фондација пред некое време може да се најде и во српски принт,така да очекувам неговите наслови да се најдат и на саемов.
Искрено повеќе би ми бил проблем ак го најдам на македонски во лош превод отколку на оригинал англиски да ми падне. На српски е премија. Ама и реткост.
Машала добри книги за 200 денари. Браво Темплум! Тоа ти се вика саемски попуст
Планирам прво да идам до штандот на Слово имаат добри историски класици за багателни цени. Ѓурѓа и Три јок, првиве катастрофа изданија, а вториве само белетристика продаваат. Магор ке пројдам некоја филозофска книга да си земам, Монади едицијата посебно ми е интересна. Успат дај Боже Табернакул да имаат голем попуст. Стварно им вредат изданијата ама многу се солени. И тоа. 1000ка во џеб, ранецот на грб и после факултет правец на Саем.