Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Патем 650 страници е книгата. Едино цената би имала некоја логика ако страниците беа позлатени, а не се.1350 затоа што е Ден Браун.
Мек повез.
Па уште и од Култура.
Три Red flags зошто да не се купува.
Ден Браун веќе одамна е тешко излитено срање во таквиот жанр. Доста е две да прочиташ од неговите.
Мек повез изнад 900 денари е веќе криминал да се продава. Зборам за белетристика.
Култура... неам што да кажам тука. Лош глас одамна ги бие.
Секој нов наслов од попознат писател се стреми со повисока цена. Се надевам Origin си ја зел веќе во подоцнежно време кога ѝ се знаеше продажбата како ќе иде.Патем 650 страници е книгата. Едино цената би имала некоја логика ако страниците беа позлатени, а не се.
Него летнати се и Академска книга со ценава моментално, па и тврд повез да е. Паметам дека Origin од Ден Браун ја земав од нив околу 350 денари, а отприлика ист број на страници.
Знам, знаев одамна за неа. Мислам дека тоа ќе биде единствено што ќе земам годинава од Бегемот.Браво за Бегемот. Книги од 700-800 ги намалиле за 50% на 350-400. Тоа е попуст, а не другиве со по 50 денари.
@Zlatikevichius Пајо Авировиќ (Џахиз и истребувачите на кучиња) има нова книга кај Бегемот.