Саем на книгата

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување
Што ти се падна?
Некоја "книга" со стикери. Мислам, книга, ајде, ќе ја дадам на некое дете, нека лепи. Кога ми ја даде, голема колку кутија кибрит.

А чекав неколку минути да ја најдат. Срам ми беше да им кажам дека не ми треба. :icon_mrgr:

Некоја "книга" со стикери. Мислам, книга, ајде, ќе ја дадам на некое дете, нека лепи. Кога ми ја даде, голема колку кутија кибрит.

А чекав неколку минути да ја најдат. Срам ми беше да им кажам дека не ми треба. :icon_mrgr:
Второ па машко, ми се падна Преглед на класични автомобили (башка си ја собрав (читај: купив) ХП серијалот по намалена цена) која е 5.900 ден. :icon_mrgr:

Доста беа книги до Саемот, прво Полица, а сега Ламина. :sleep::sleep:

#Банкрот

Второ па машко, ми се падна Преглед на класични автомобили (башка си ја собрав (читај: купив) ХП серијалот по намалена цена) која е 5.900 ден. :icon_mrgr:

Доста беа книги до Саемот, прво Полица, а сега Ламина. :sleep::sleep:

#Банкрот
Ама чекај, се се вака, поединечни книги во грепките годинава? Нема цели комплети?

Ама чекај, се се вака, поединечни книги во грепките годинава? Нема цели комплети?
Амаше Агата Кристи, Хари Потер и уште неколку комплети. Има и поединечни книги (пример, го видов и готвачот кој ми се падна лани).

Амаше Агата Кристи, Хари Потер и уште неколку комплети. Има и поединечни книги (пример, го видов и готвачот кој ми се падна лани).
Без врска! Годинава се стварно без врска наградите. Ич не одете! Бев, видов, добив маичка за деца.

И тебе ти било срам да им кажеш дека не ти треба! :icon_mrgr:
Нормално. Ама среќа - брзо ја најдоа.

BTW, подарувам маичка за двегодишно дете. По можност - машко, оти со авенџери е. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom