РУФИ ОСМАНИ се враќа...

• Креатор на темата Креатор на темата Bird on Wire
  • Време на започнување Време на започнување
Знам бе :)

Не знам што им е на ТМРО и на другиве што мислат дека македонец го нарачал убиството на син му. Глупости живи :):) Сам си го убил он, онака ради адреналин.

Или па негова вина било што кола го прегазила на тротоар. Што мајка барал на тротоар да стои :):). Глуп албанец од Гостивар.

Исто така сам се уби старецон во Арачиново што имаше продавница за сточна храна или српска пропаганда беше дека Албанци го убија:tapp:

Најсилниот противкандидат е Невзат Бејта кој пред некој ден го замоли премиерот Груевски да помогне граѓаните македонци да гласаат за кандидатот на ДУИ

Македонец да гласа за Албанец???
Невозможно,таков потег ке е крајно губитнички.

Затоа Македонци од западниот дел на Македонија-ставете си го прстот на умот.

Знам бе :)

Не знам што им е на ТМРО и на другиве што мислат дека македонец го нарачал убиството на син му. Глупости живи :):) Сам си го убил он, онака ради адреналин.

Или па негова вина било што кола го прегазила на тротоар. Што мајка барал на тротоар да стои :):). Глуп албанец од Гостивар.

neja teraj vodata na druga strana.....toj sto go namesti da lezi zatvor ....a toj e albanec i sega slobodno seta....mozes da lazes kolku sakas,nego zasto
rufi osmani se kandidira ko nezavisen kandidat:uvo:

neja teraj vodata na druga strana.....toj sto go namesti da lezi zatvor ....a toj e albanec i sega slobodno seta....mozes da lazes kolku sakas,nego zasto
rufi osmani se kandidira ko nezavisen kandidat:uvo:

Чул те господ :) Тогаш ќе видиме стварно кој е и што е :) Па можеби тогаш ќе прекинеш да сереш :)

Чул те господ :) Тогаш ќе видиме стварно кој е и што е :) Па можеби тогаш ќе прекинеш да сереш :)

sto si napnat....nema potreba od vredjanje i lazenje na kraj kraeva i sam rece deka rufi znae koj mu go eba zivotot pa ce vidime cija majka crno ce nosi...
ps;zasto rufi osmani istrca na izbori ko nezavisen kandidat?

ne moc losa rabota...se potis,ti se tresat race,ti bledee avatarot te snemuva.....a odgovor nema.....lazes....priznaj ....pm:)

Руфи Османи ќе гостува во Недела во 14 Часот на Сител, Ние Магазин со Драган Андоновски...

Да видиме што има да каже...

Заради моето лично познавање на персоната во прашање т.е Руфи Османи..ке ви кажам само едно...почекајте и ќе видите што ке се случи на следниве избори..можам само да му посакам многу среќа бидејќи човекот има повеќе од интелигенција и интерес за одмазда...туку реална идеја за помош на народот(како Имер Селмани..никаво алудирање рекламација не сум политички определен) сакам само да кажам ..и поставам едно прашање на умниве глави...знаете „се„? зошто тогаш тропате зелени на форумов...оставете го местото на некого што има 3 чисти и може да им објасни на заинтересираните што како и зошто после толку негации од страна на Руфи Османи...бидејќи се заколна дека никогаш нема да се врати на политичка сцена освен ако види дека Македонија оди кон пропаст..или заборавивте веке поодамна на некој работи...оставете ги пендреците и минатото...не сме веќе „нашите„ и „вашите„ додека не го сватите концептот на соживувањ државава ке биде како што е и ке остане со вакви гледни точки....бидете поздравени и „на здравје„(сигурно ке го сватите ова „на здравје„)

Видете не е многу битно во глобала што било порано и како се перцепирал руфи тогаш. Битно е што во водиве на политикава кај албанскиов блок носи една огромна насобрана енергија , таа енергија им е препознатлива и на ителектуалци и на обични луѓе..најверојатно некои кои се сега UP се плашат зашто може да им ги загрози интереси а другите во него најверојатно гледаат некој импулс кој им е потребен. За многу од нив до пред кратко време тој беше легенда сега за истите се створи шанса да видат Феникс.
Јас и порано имам речено еве и сега ќе кажам...треба енергијата на руфи по секоја цена да се канализира во општи интереси ( со други зборови да се ушалта во системот), во спротивно енергијата може да се вулгаризира.

Македонец да гласа за Албанец???
Невозможно,таков потег ке е крајно губитнички.

Затоа Македонци од западниот дел на Македонија-ставете си го прстот на умот.

Сигурно премиерот нема да упати јавен повик до граѓаните македонци да гласаат за кандидати на ДУИ во општини каде не е можна победа на ДПМНЕ но не исклучувам можност на прогледување низ прсти на масовно полнење на кутии за кандидатите на ДУИ и претседателскиот кандидат на ДПМНЕ. Сигурно добро се сеќавате дека со механизмот полнење кутии албанските партии го менуваа резултатот на претседателските избори со победата на покојниот претседател Трајковски и на сегашниот претседател Црвенковски на кои избори гласаа и мртвите албанци и оние кои беа 2000км далеку па нормално изборите се контестираа и не се признаваа граѓанинот Трајковски и граѓанинот Б.Ц. како претседатели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom