- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.844
- Поени од реакции
- 85.952
...Може и од неговите, ако се прави многу паметен и им се меша во бизнис.
Не бе па ти, Руфи е месаја он е omnipotent.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...Може и од неговите, ако се прави многу паметен и им се меша во бизнис.
Знам бе
Не знам што им е на ТМРО и на другиве што мислат дека македонец го нарачал убиството на син му. Глупости живиСам си го убил он, онака ради адреналин.
Или па негова вина било што кола го прегазила на тротоар. Што мајка барал на тротоар да стои. Глуп албанец од Гостивар.
Најсилниот противкандидат е Невзат Бејта кој пред некој ден го замоли премиерот Груевски да помогне граѓаните македонци да гласаат за кандидатот на ДУИ
Знам бе
Не знам што им е на ТМРО и на другиве што мислат дека македонец го нарачал убиството на син му. Глупости живиСам си го убил он, онака ради адреналин.
Или па негова вина било што кола го прегазила на тротоар. Што мајка барал на тротоар да стои. Глуп албанец од Гостивар.
neja teraj vodata na druga strana.....toj sto go namesti da lezi zatvor ....a toj e albanec i sega slobodno seta....mozes da lazes kolku sakas,nego zasto
rufi osmani se kandidira ko nezavisen kandidat:uvo:
Чул те господТогаш ќе видиме стварно кој е и што е
Па можеби тогаш ќе прекинеш да сереш
![]()
sto si napnat....nema potreba od vredjanje i lazenje na kraj kraeva i sam rece deka rufi znae koj mu go eba zivotot pa ce vidime cija majka crno ce nosi...
ps;zasto rufi osmani istrca na izbori ko nezavisen kandidat?
Македонец да гласа за Албанец???
Невозможно,таков потег ке е крајно губитнички.
Затоа Македонци од западниот дел на Македонија-ставете си го прстот на умот.