РУФИ ОСМАНИ се враќа...

• Креатор на темата Креатор на темата Bird on Wire
  • Време на започнување Време на започнување
Пошто не сум многу во тек со настаните, ќе може да ми кажете колку РО е поврзан со подземјето и мафијата, пошто повеќе од очигледно е дека и тачи и али се врзани за нив и само се местата на позиции да цицаат пари и да го крадата народот кој слепо им верува во нивните национал-романтичарски говори и ги гласа.
И колку РО ги застапува тие албански национал-романтичарски идеологии?

Rufi Osmani ne se krieshe nigde on celo vreme beshe prisuten vo site vazni politicki i socialni nastani.
Profesorot ima edna isklucitelna uspeshna no i tragicna politicko minato,od e eden od pionerite na albanskoto dvizhenje vo Makedonija i ima napraveno nekoi neshta shto se ok.
No,od druga strana ima eden drug realitet toj se vika Nevzat Bejta,on vo svojot mandat navistina napravi Gostivar od selo bez plan da lici na eden grad.
Ke bide interesno,i dvajcata imaat shansi i svoi prednosti pa ke vidime kako ke kaze narodot.
A za tie shto mislat deka DPA ke go podrzi Rufi se vo golema zabluda,a isto se i onie koi pomisluvaat deka Profesorot ke prifati nekakva pomosh od Mileniceto aka Indiskiot Glumac

Во секој случај за мене е позитивно зголемувањето на политички опции кај Албанците.

Наместо потчинување само на 2 постоечки и никаков услов за пробив на оние кои што можеби вредат далеку повеќе.
Да се разбереме, полу-едуцирани и приучени функционери ни прават штета на сите, без разлика чиви се.

Vidi vaka i jas sum za toa no kade e efektot na tolku bogatiot kolorit na malite partii od makedonskiot blok.ocigledno e deka nema nikakov a pomalku tie shto se nametnati znaci misioneri,jas ne sum protiv pluralizmot no ne sum i za idiotizmot drzava so 2 miljona narod da ima 200 partii od koi 3-4 se efektivni

Кога Руфи ќе победи, а ќе победи. Кога во Гостивар ќе се вее албанско знаме во општинската зграда, ќе го сакаш и тогаш? Ќе биде и тогаш образован човек? :)

nego sakam go cenam...tipot e politicar ,ne e kriminalec ko taci i ali pravis razlika.......

Знам де :) Затоа и прашав. Колку за да не се збори на суво. Руфи Османи го завеа знамето, и лежеше затвор поради тоа. Дете му убија за тоа. Некој...некогаш...дебело ќе плати за тоа :)

de informirajne site tuka od kogo bese nameste i na kogo mu smeta rufi osmani i den denes i koj debelo ce plati

Знам де :) Затоа и прашав. Колку за да не се збори на суво. Руфи Османи го завеа знамето, и лежеше затвор поради тоа. Дете му убија за тоа. Некој...некогаш...дебело ќе плати за тоа :)

кој бе тоа му убил дете??????...кога????

кој бе тоа му убил дете??????...кога????

Oткако го затворија, детето негово беше "случајно прегазено". Тип на возило, боја на возило, ознаки...ама штета, полицијата никогаш не најде ниту осомничен. :)

Руфи никогаш после тоа не прозборе кој и зашто го намести во Гостивар и што навистина се случи. Но знае :)

Oткако го затворија, детето негово беше "случајно прегазено". Тип на возило, боја на возило, ознаки...ама штета, полицијата никогаш не најде ниту осомничен. :)

Руфи никогаш после тоа не прозборе кој и зашто го намести во Гостивар и што навистина се случи. Но знае :)

Тоа ќе да се клетите славомакедонци вмровци. А?

Тоа ќе да се клетите славомакедонци вмровци. А?

Не бе, македонците никогаш не ги малтретирале албанците. Тоа е фикција само што албанците ја употребуваа за да стигнат до 2001ва. Не заебаај, македонците мирен народ се :)

Не бе, македонците никогаш не ги малтретирале албанците. Тоа е фикција само што албанците ја употребуваа за да стигнат до 2001ва. Не заебаај, македонците мирен народ се :)
И ти си во право.

И ти си во право.

Знам бе :)

Не знам што им е на ТМРО и на другиве што мислат дека македонец го нарачал убиството на син му. Глупости живи :):) Сам си го убил он, онака ради адреналин.

Или па негова вина било што кола го прегазила на тротоар. Што мајка барал на тротоар да стои :):). Глуп албанец од Гостивар.

Знам бе :)

Не знам што им е на ТМРО и на другиве што мислат дека македонец го нарачал убиството на син му. Глупости живи :):) Сам си го убил он, онака ради адреналин.

Или па негова вина било што кола го прегазила на тротоар. Што мајка барал на тротоар да стои :):). Глуп албанец од Гостивар.
Ако влезе во политика за да се одмаздува, ова ќе го дочека
wildcat1.JPG

Може и од неговите, ако се прави многу паметен и им се меша во бизнис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom