Ролери

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
времево е најубаво ... преку цели викенди сум на стаза, а преку лето знам да се остаам и до 1, 2 сабајле. Мн е убаво бе.. :icon_cool

времево е најубаво ... преку цели викенди сум на стаза, а преку лето знам да се остаам и до 1, 2 сабајле. Мн е убаво бе.. :icon_cool
i mene mi e najubavo nekako si uzivas ne se zamaras so nisto extra

Денес имаше солидна сесија, доста долга, од кај 3 некаде до 9ипол вечер :) Кога идевме накај skate park мислам дека ја видов Џену на точак на стаза :)

Ако некј сака ролери на старо да купи,продавам два пара.

К2-користени само 3 мисеци 3500ден
Саломон-користени 1 година 2000ден

Иначе ролерите се фитнес,значи не се фристајл(финти и слично)за оние кој не се разбираат.Ако има заинтересирани нека пишат ПП

Денес имаше солидна сесија, доста долга, од кај 3 некаде до 9ипол вечер :) Кога идевме накај skate park мислам дека ја видов Џену на точак на стаза :)

Да :) Јас бев на стаза. Супер беше, само што ова ми беше почетно возење од есента, па не претерував многу, ама сега кога ќе почнам да се ослободувам од обврските ќе има повеќе возења. Што со ролерки, што со точак :) Башка сега подобро е, не почнале мушичките да искачаат а и малку циганчиња има. Ќе го прегазев едно, значи пред точак ми излезе, па после крив ќе си :tapp:.

И друг пат да се поздравиш :).

Башка сега подобро е, не почнале мушичките да искачаат

Ова е втор пост кај што ги спомнуваш мушичките :D..
За првиот незнам како ти прекутев ,али сега мора да ти кажам..
Абе мушички има и сега :)))

Ова е втор пост кај што ги спомнуваш мушичките :D..
За првиот незнам како ти прекутев ,али сега мора да ти кажам..
Абе мушички има и сега :)))

Веројатно за минатото лето сум зборела, затоа што ова ми е прво излегување на стаза сезонава:), а инаку ги има во помал број, скоро незабележливи затоа што минатото лето во мене се удираа цели роеви. Ужасно ме нервира тоа :)

Да :) Јас бев на стаза. Супер беше, само што ова ми беше почетно возење од есента, па не претерував многу, ама сега кога ќе почнам да се ослободувам од обврските ќе има повеќе возења. Што со ролерки, што со точак :) Башка сега подобро е, не почнале мушичките да искачаат а и малку циганчиња има. Ќе го прегазев едно, значи пред точак ми излезе, па после крив ќе си :tapp:.

И друг пат да се поздравиш :).

Абе па и ти што знае дете што е газење со точак : ))) Ајде бе ќе пуштат тоа отровот што е кога ќе има најмногу и ќе ги скине сите :) Море лани кога и да поминам од стаза ми беше покриена устата и обавезно со наочари инаку нон стоп влегуваат во уста и во очи... Грр мн ме нервираа. На брзина се разминавме и одпосле ми текна, следниот пат обавезно се поздравувам :)

Ако некј сака ролери на старо да купи,продавам два пара.

К2-користени само 3 мисеци 3500ден
Саломон-користени 1 година 2000ден

Иначе ролерите се фитнес,значи не се фристајл(финти и слично)за оние кој не се разбираат.Ако има заинтересирани нека пишат ПП

Кој модел се? Зошто за одприлика 50-70 еура ти наоѓам модел на ново што е еднаков (во 95% од случаите подобар) од повеќето модели што кај нас ги има до 200 еура.
Кажи ми кои модели се и кои броеви, може ќе ти најдам купец, нон стоп ми бараат ролери во последно време, последниве месец дена ми порачаа околу 15 пара ролери, се отвара сезона :)

44-45 број се ролериве.А што модел се незнам,пошто не пишува ништо освен К2 и Саломон на нив,или ја не сум приметил:toe:
А што викаш можеш ролери да најдеш а!?Ај ако можеш постирај слики од ролерите што ги продаваат и малце подетаљно.Марка,од каде,цена точно,број,какви тркалца и број на тркалца....пиши кога ќе можеш и слики ако можеш:smir:

9e1a1e84-84ab-497a-ad4c-c37c611373e5.jpg

Salomon Roller Pilot Pro100

Вакви можеш ли да најдеш?Овие у Саломон беа ептен скупи лани и не ги земав.

44-45 број се ролериве.А што модел се незнам,пошто не пишува ништо освен К2 и Саломон на нив,или ја не сум приметил:toe:
А што викаш можеш ролери да најдеш а!?Ај ако можеш постирај слики од ролерите што ги продаваат и малце подетаљно.Марка,од каде,цена точно,број,какви тркалца и број на тркалца....пиши кога ќе можеш и слики ако можеш:smir:

9e1a1e84-84ab-497a-ad4c-c37c611373e5.jpg

Salomon Roller Pilot Pro100

Вакви можеш ли да најдеш?Овие у Саломон беа ептен скупи лани и не ги земав.

Саломон прават солидни кондури али тоа тркала и лагери им се мизерија, не се ич квалитетни, а згора на тоа кај нас ги продаваат по огромни цени. Јас можам да ти најдам Powerslide ролери, кои сакаш тие (само ќе ми кажеш кој број ти треба за да проверам во дистрибуција дали има). До сега им имам донесено на повеќе луѓе и ролери и тркала и лагери и никој се нема пожалено, дури и луѓе што работат во некои од овие нашиве продавници кај што се продаваат вакви работи (ко Саломон) порачуваат за нив Powerslide. Ако ти се точни број 42(број на ролери секогаш земајте идентичен со бројот на патики, било што друго што ќе ви кажат е неточно), мој предлог се Powerslide Phuzion D2, ги има на доста добар попуст http://vertigo-skates.com/bg/products.php?id=1062&lang=en , опремени се со 100ки тркала и мислам дека Abec7 лагери, ако не си задоволен од брзината во иднина ти треба само да им ставиш ILQ 9 лагери и ќе го имаш максимумот од ролерата. Вака види www.powerslide.de и таму ги имаш сите нови модели. Ѕирни и некаде на други страни од оваа фирма на ролери и ќе проверам дали ги има. Или најдобро кажи ми одприлика што сакаш да добиеш, колкав ти е буџетот и големина па ќе ти дадам најдобар предлог. Адни ме на мсн ќе ти објаснам се што сакаш :) Било што ако ти се допаѓа на www.vertigo-skates.com можам да ти го порачам за истата цена што ја пишува на сајтот.

vozim roleri zedov od salomon agressive onie sto se pred 3 godini ja iskrsiv rakata i od togas gi vozam za lame-ersko vozenje kao hobi :| + pocnav fax i ne mi se glupira vise so finti i triKi =) a za site inline-eri samo napred ima dosta dobri u makedonija poddrzuem x3m sports !

Oвие не се лоши,само ме интересира 80 се тркалцата или поголеми.Ја сакам поголеми како на Саломонот горе.Што паари се овие

Еј неможам да ставам слика од овие POWERSLIDE R4 Skate-Racing.Aj те молам пиши ми што цена се овие и дали можеш да ги набавиш

сеа ке се учам да возам...:pos2: Хак, овој Аце_креатор ке ми помага..знае да вози или дупка??глеам после грендањето ставаше завој на раката...

иам едни многу јаки - марка canadtack..Не ми се верува си ги најдов на нет :)
2521658_2.jpg

сеа за сеа добри ми се вршат многу работа, иако би сакал да си зеам некој по профи по тешки и со 5 тркалца за speed :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom