Ролери

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум бил у Саломон едно 2-3 мисеци!Иначе немам видено до сега вакви да се продаваат у Скопје!И да има не верувам дека се евтини!А коко што кажа 24 000 се премногу!Ќе купиш 3 пара ролери за тие пари!:toe::helou:

Не сум бил у Саломон едно 2-3 мисеци!Иначе немам видено до сега вакви да се продаваат у Скопје!И да има не верувам дека се евтини!А коко што кажа 24 000 се премногу!Ќе купиш 3 пара ролери за тие пари!:toe::helou:

Не знам стварно кој им беше филмот на саломон со таа цена али пред некој ден поминав и ги немаше на излогот така да најверојатно некој ги фрлил парите. Работата е што на друго место не би биле таа цена, можам да најдам многу подобри од тие, а за сигурно пониска цена. Али имам сватено дека кај нас колку и да е низок стандардот и колку и да ги стават високи цените пак ќе се продаваат (не зборувам за ролери само туку воопшто)...
Едвај чекам за 40 минути ми стигаат новите ролери па утре ќе им правам Test ride : )))

Не знам стварно кој им беше филмот на саломон со таа цена али пред некој ден поминав и ги немаше на излогот така да најверојатно некој ги фрлил парите. Работата е што на друго место не би биле таа цена, можам да најдам многу подобри од тие, а за сигурно пониска цена. Али имам сватено дека кај нас колку и да е низок стандардот и колку и да ги стават високи цените пак ќе се продаваат (не зборувам за ролери само туку воопшто)...
Едвај чекам за 40 минути ми стигаат новите ролери па утре ќе им правам Test ride : )))
Добро, колку пара ролери имаш ти? :)

...ауу колку сакам ролери..ауу немам...последниот пар..ги дадов на братучедка ми зашто мали ми беа..или не..не се ни сечавам...ауу ај ќе иде и тоа..
..абе барем во скопје има каде да се вози..овде во Тетово..греота...:kesa:

Добро, колку пара ролери имаш ти? :)

Моментално дома 2 пара едни црни hardboot едни бели softboot кои ги продавам (ќе ги составам зошто ми се на повеќе делови и ќе ставам слика од нив за ако некој е заинтересиран) 2 пати возени :) Општо сум имал што знам... 1 пар alpina, 2 пара Roces, 1 пар Salomon, 1 пар Rollerblade, 3 пара Remz, 2 пара USD, 1 пар Deshi и 2 пара Razors :)

Rollerblade имам мајчка ама имам голем мерак да ги пробам ролерите!Се продаваа у Бентон порано ама беа скапички!Сите ги фалат како јака ролерка!Иначе јас имам К2 и Salomon али не ме бендисуваат многу!А пред неколу години уназад едно 7-8 имав и Alpina,e тие ептен ми се свиѓаа!:smir:

А овие што ги имаш softboot,тие се рејсинг,фитнес или фристајл?

А овие што ги имаш softboot,тие се рејсинг,фитнес или фристајл?

Сите ми се freestyle освен тие првите Alpina што ги имав али тие ги купив пред 8 години некаде кога почнував (пред тоа имав и уште едни чкарт али тие не ги вбројав во листата погоре) и не се разбирав баш и тие кај што купував немаа поим што продаваат (како и 99% од вработените во сите наши продавници) и ми рекоа дека се за финти :( Сакам да си земам и едни Powerslide Cell 2 freeride ролери за хокеј и за кулирање онака кога ќе сакам да си се провозикам и да равијам поголема брзина али во иднина тоа сега само што си земав нови што и не се баш евтини и + ќе инвестирам во фото опрема :)
Rollerblade не се веќе тоа што беа пред 10 години, пропаднаа ептен едно време, не произведуваа ролери и го отпуштија цел тим, мислам дека беше 2005 или 2006 до некаде мај оваа година и сега имаат многу мал пазар така да не ти се баш најдобар избор. Скапо ги продавале само кај нас зошто им се можело да лажат на Бенетон :) RB се едни од поевтините во свет, цел комплет ролера од новите е помалце од 200 еура, јас овие што ги земав (со попуст) 220 еура само кондура, а цели се 300 еура. Појаките модели на Remz, Razors и новите на Deshi испаѓаат 300 еура цели да ги земеш и зависи како планираш да ги опремиш со што делови што може и поскапи да испаднат :)
За сите почетници и возачи што сакаат hardboot али доста флексибилен нека си земат USD до 200 еура има гром комплети.

Аха ок ок!Јас сум повише за брзина и затоа прашав што тип ти се!Иначе мојте се фитнес али добри се и доста беа брзи на почетокот сега тркалцата ми се изедоа летово на 40 степени!:smir:

Еве ги новите ролери, а во позадина се тие Deshi што ги продавав али ги продадов пред една недела :)
Моментален setup
Кондури: Razors Superlight Brian Aragon 2
Шини: Kizer Daniel Prell Suspension
Тркала: Eulogy JC Rowe 56mm/88a
Лагери: Kizer Titanium Abec 7

LW-001.jpg

Значи продавам Landway Fitness ролерки возени само 5 месеци и многу добро сочувани.

Моделот е Landway Fitness Z-track 6.ll, а шината е исто така Landway Z-track aluminum frame, тркалата се Landway 82mm/82 A и ролерките имаат twincam bearings-ABEC 5 лагери.
број:44
цена:2000 ден.

Кој е заинтересиран нека пише или нека ме исконтактира преку msn, skype итн.:)

Почна да се затоплува колку толку, да се средува времето, почнавте ли да возите? :)
Јас возев пред некој ден и кондиција ептен малце возев 2 саати одприлика и папсав + сабајлето ме болеа некои мускули :) Утре пак ќе повозам ако најдам уште некој што ќе вози.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom