Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сеа ке се учам да возам...:pos2: Хак, овој Аце_креатор ке ми помага..знае да вози или дупка??глеам после грендањето ставаше завој на раката...
Иам едни Roces...и летно време почесто возам..сега кај и да е треба да си зеам онакви ролери за гренање..
па да се учам да грендам and stuff..
)
кај ги има во Скопјево?Мој совет USD Realm или некој друг модел на USD, за почетници во такво возење се перфектни, добиваш супер кондура, супер Liner, супер шина и солидни тркала и лагери за ниска цена. USD Realm се ептен добра ролера а многу ниска цена имаат, ги пробав на еден другар и ептен ме фасцинираа, планирам да си земам во иднина едни такви, а цената им е 100-120 евра за цела ролера.
кај ги има во Скопјево?
Ја друже носам 44-45,али мислам дека 45 е подобро.Прашај ти дали има типот и колку може да намали пошто цената не е ефтина уопште.Стварно ролерката е супер ама ако опнам сега толку пари,ќе ми летнат само за ролери у последниве 2 години скоро 500евра.Сепак ме заинтересира и те молам пиши
Jас ги продавам за да соберам пари за нови ролери:smir:
Добра идеја и јас си помислив на тоа,ама шините нема шанси да прифатат 100ка тркалца![]()
[/quote]ZDRAVO-ako te interesiraat ovie roleri na slikata--jas gi imam(41/45)so niv imam zemeno i original kocnica==imaat samo probna voznja(fakticki novi)
![]()
Salomon Roller Pilot Pro100
Вакви можеш ли да најдеш?Овие у Саломон беа ептен скупи лани и не ги земав.
[/quote]ZDRAVO-ako te interesiraat ovie roleri na slikata--jas gi imam(41/45)so niv imam zemeno i original kocnica==imaat samo probna voznja(fakticki novi)
![]()
Salomon Roller Pilot Pro100
Вакви можеш ли да најдеш?Овие у Саломон беа ептен скупи лани и не ги земав.