Stre3T Danc@
The definition of #BFABB
- Член од
- 10 април 2009
- Мислења
- 1.690
- Поени од реакции
- 146
времево е најубаво ... преку цели викенди сум на стаза, а преку лето знам да се остаам и до 1, 2 сабајле. Мн е убаво бе.. :icon_cool
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i mene mi e najubavo nekako si uzivas ne se zamaras so nisto extraвремево е најубаво ... преку цели викенди сум на стаза, а преку лето знам да се остаам и до 1, 2 сабајле. Мн е убаво бе.. :icon_cool
i mene mi e najubavo nekako si uzivas ne se zamaras so nisto extra
Денес имаше солидна сесија, доста долга, од кај 3 некаде до 9ипол вечерКога идевме накај skate park мислам дека ја видов Џену на точак на стаза
![]()
Башка сега подобро е, не почнале мушичките да искачаат
Ова е втор пост кај што ги спомнуваш мушичките..
За првиот незнам како ти прекутев ,али сега мора да ти кажам..
Абе мушички има и сега))
ДаЈас бев на стаза. Супер беше, само што ова ми беше почетно возење од есента, па не претерував многу, ама сега кога ќе почнам да се ослободувам од обврските ќе има повеќе возења. Што со ролерки, што со точак
Башка сега подобро е, не почнале мушичките да искачаат а и малку циганчиња има. Ќе го прегазев едно, значи пред точак ми излезе, па после крив ќе си
.
И друг пат да се поздравиш.
Ако некј сака ролери на старо да купи,продавам два пара.
К2-користени само 3 мисеци 3500ден
Саломон-користени 1 година 2000ден
Иначе ролерите се фитнес,значи не се фристајл(финти и слично)за оние кој не се разбираат.Ако има заинтересирани нека пишат ПП
44-45 број се ролериве.А што модел се незнам,пошто не пишува ништо освен К2 и Саломон на нив,или ја не сум приметил
А што викаш можеш ролери да најдеш а!?Ај ако можеш постирај слики од ролерите што ги продаваат и малце подетаљно.Марка,од каде,цена точно,број,какви тркалца и број на тркалца....пиши кога ќе можеш и слики ако можеш:smir:
![]()
Salomon Roller Pilot Pro100
Вакви можеш ли да најдеш?Овие у Саломон беа ептен скупи лани и не ги земав.