Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Надал стигна до четвртфинале играјќи против дилуспоменативе играчи.
Џинепри(259)-Тием(57)-Маер(65)-Лајовиќ(83)
Ваков тежок распоред не памти посовремената историја. А згора на се фановите на Надал не можеа да се помират со тоа како нивниот миленик бил толкав малер. Сеуште не можам да се изначудам???????????
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Повторно, Рафа не е крив за Психо/менталните проблеми на другите играчи, кои не можат да се носат со притисок на Грен Слем.

Ред Џон нанесе изгореници од трет степен со коментаров. :pos:
Ако играат Рафа и Ноле финале, со овој сервис Надал може само да направи една фотосесија со послужавникот после мечот.

не те разбирам што ти е муабетот , ако е за ждребот , пред да почне РГ пишав дека ждребот е егал , што е проблемот
Nadal epten gzle , stigna do chetvrtfinale a skoro site protivnici edvaj mu bea vo top 100...
Значи не пецкај жити се. Ако за човекот кој сито решето изрешетал све на РГ од 2005 навака се осудуваш да употребиш збор гзле, веќе не знам што да ти кажам. Надал на РГ бил гзле мајко мила.

Nadal epten gzle , stigna do chetvrtfinale a skoro site protivnici edvaj mu bea vo top 100...
Значи не пецкај жити се. Ако за човекот кој сито решето изрешетал све на РГ од 2005 навака се осудуваш да употребиш збор гзле, веќе не знам што да ти кажам. Надал на РГ бил гзле мајко мила.
па гзле де , му отпадна Стан , предаде Хас , предаде Алмагро. Ти пратиш РГ и кој требаше да му бидат проектирани противници или процедурално да напишеш нешто Гзле-Сречко , тоа мислев

значи врати се назад на цел РГ што прогнозирав се се оствари , па дури и резултат точен , прв кикс ми е денес Лопез , не го гледав ама сигурно имал некој проблем ( а и де кога друг пат сум утнал , она имало киксеви ама играат мегју себе топ тен играчи па јеби га , може да се згреши) . За Ферер -Надал, па пишав дека МЕНЕ ми е фаворит Ферер по тоа што го видов до сега , додуша Надал немаше баш што да го гледам , најсериозен противник му беше Мајер, па заклучокот го носам од тоа виденото во Рим , Мадрид ,Барса . Кладилниците ако дојде до финале Новак-Надал сигурно помал коефициент ке му дадат на Надал , а еве прашај го Штеф за негова прогноза за евентуалниот финален меч
незнам за турниров ако е така извини, ама колку шо ме држит секавање имаш вака некој испади :) јас мислам обратно дека во евентуално финале Надал-Ноле, србинот ке е фаворит, а и моментално е за освојувач.

па гзле де , му отпадна Стан , предаде Хас , предаде Алмагро. Ти пратиш РГ и кој требаше да му бидат проектирани противници или процедурално да напишеш нешто Гзле-Сречко , тоа мислев
Знам ја ти шо мислиш, балканското циничното не ти бега. Или се праиш глуп или така ти одговара. Рафа не е крив што Стен д мен не е ментално јак да се носи со Грен слем багаж , Рафа не е крив што Хас и алмагро предале. Значи глупа ти е констатацијата дека Рафа е среќко/гзле.[DOUBLEPOST=1401750043][/DOUBLEPOST]
незнам за турниров ако е така извини, ама колку шо ме држит секавање имаш вака некој испади :) јас мислам обратно дека во евентуално финале Надал-Ноле, србинот ке е фаворит, а и моментално е за освојувач.
Србинот фаворит беше и во 2011/2012/2013 не?

Букмејкерите викаат Ноле е фаворит. :) А и ја мислам дека е редно да ги колектира сите.

cC2DcXg.png

упс , грешка цитат , извини , откога почнав кирилица грешам и бројки и цитати , на Гартхок мислев да го цитирам[DOUBLEPOST=1401747417][/DOUBLEPOST]
сега збориш за земање медикал или предавање меч[DOUBLEPOST=1401747680][/DOUBLEPOST]од соработката со Др. Четојевич Новак има мислам само еден предаден меч , само за илустрација
Не зборев за предавање Стефан (ваљда ненамерно) ми го однесе муабетот во таа насока. Мислев како играч беше детињест, нервозен, претеруваше со медикал тајм аутс... нешто што Рафа и Федекс ни на 17 години не го правеа

провери бе пријател , една не згрешив , дури и на спортска поразот на Стан го фатив ме поеба Бенето . Испеади имало , како не , инаку ке живеев само од спортска . Во евентуалното финале нема шанси кладилниците да го стават Новак фаворит , во најмала рака ке биде 2,0-2,5 за Надал , но независно од тоа , ако дојде до финалето меѓу нив , Новак добива со 3-0 или 3-1 во сетови. Ако отиде мечот во 5 сета , пак ке победи Надал[DOUBLEPOST=1401750279][/DOUBLEPOST]
Букмејкерите викаат Ноле е фаворит. :) А и ја мислам дека е редно да ги колектира сите.

cC2DcXg.png
нема да е тој коефициент ако дојде до меѓусебен дуел , Надал ке е фаворитот

Знам ја ти шо мислиш, балканското циничното не ти бега. Или се праиш глуп или така ти одговара. Рафа не е крив што Стен д мен не е ментално јак да се носи со Грен слем багаж , Рафа не е крив што Хас и алмагро предале. Значи глупа ти е констатацијата дека Рафа е среќко/гзле.[DOUBLEPOST=1401750043][/DOUBLEPOST]
не беше во ниту една од изминативе години фаворит Ноле :)

Зошто мислиш така? Баш би требало да прогнозираат дека најверојатно финале е тоа, па според тоа ги рачунаат коефициентите. Сигурно не очекуваат Надал да киксне па затоа за дури 0.5 е поголем на Надал? А крајниот коефициент во финалето ќе зависи многу и од наредните мечеви, ако ги земи Надал 3:2 до финале а Ноле 3:0, сигурно за вториов ќе е помал. Али со оглед на моменталната состојба Ноле е фаворит.

на ниту еден РГ Новак не бил фаворит за РГ освен 2011 , и годинава пред почетокот Надал имаше 2,3 мислам , Новак 2,8 , овие коефициенти се менуваат и моментално се такви како што пиша Божино, но тој коефициент не се пресликува ако дојде до дуел . А за гзле , не се разбираме , џабе везеш

провери бе пријател , една не згрешив , дури и на спортска поразот на Стан го фатив ме поеба Бенето . Испеади имало , како не , инаку ке живеев само од спортска . Во евентуалното финале нема шанси кладилниците да го стават Новак фаворит , во најмала рака ке биде 2,0-2,5 за Надал , но независно од тоа , ако дојде до финалето меѓу нив , Новак добива со 3-0 или 3-1 во сетови. Ако отиде мечот во 5 сета , пак ке победи Надал[DOUBLEPOST=1401750279][/DOUBLEPOST]
како бе брат? се кладам од 2010 навака страствено да не речам професионално, најмн на тенис и ако за едниот тенисер е коефициентот над 2 за другиот автоматски е под 2 шо значи по твојов моабет пак Џокович ке е фаворит :))

Зошто мислиш така? Баш би требало да прогнозираат дека најверојатно финале е тоа, па според тоа ги рачунаат коефициентите. Сигурно не очекуваат Надал да киксне па затоа за дури 0.5 е поголем на Надал? А крајниот коефициент во финалето ќе зависи многу и од наредните мечеви, ако ги земи Надал 3:2 до финале а Ноле 3:0, сигурно за вториов ќе е помал. Али со оглед на моменталната состојба Ноле е фаворит.
овој коефициент важи за кој ке биде освојувач на РГ , значи од сега па до финале букмејкерите сметат дека Рафа може да киксне против Ферер или Мареј , а додека кај Ноле сега шансите му се поголеми со Раонич или Гулбис, Бердих , но кога би дошло до нивен дуел , гледај како се менува коефициентот , еве памти и провери[DOUBLEPOST=1401750966][/DOUBLEPOST]
како бе брат? се кладам од 2010 навака страствено да не речам професионално, најмн на тенис и ако за едниот тенисер е коефициентот над 2 за другиот автоматски е под 2 шо значи по твојов моабет пак Џокович ке е фаворит :))
мислев на коефициентот пред почетокот на РГ , моја грешка . Пред РГ како иден освојувач Рафа имаше 2,3 а Новак 2,8, а во евентуално финале најмалку 0,5 ке е коефициентот во корист на Рафа[DOUBLEPOST=1401751291][/DOUBLEPOST]туку да не праиме есап пред време , да не кобиме па да гледаме финале Ферер-Гулбис или Бердих . Како знае Новак да ме олади , алал да му е . Ке влезе во таа негова РЕМ фаза и додека да се пробуди,отиде мечот . Ви текнува ли преклани пак на РГ со Сепи или лани во Рим со Бердих или со Квери во Париз .Меч по меч , ај прво утре да го реши Раонич па ке есапам за понатаму[DOUBLEPOST=1401751887][/DOUBLEPOST]дечки , сега гледам распоредот,абе мене интернетот да не ми е расипан , овие францизиве и двете четвртфиналиња ги ставиле во ист термин или грешка е

Последно уредено:
Двете се у ист термин :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Не бе ова треба да се укине ко Слем не е за секого организаторска улога.
Инаку и пред почетокот на турнирот Новак беше фаворит за освојување, и сеуште е, е сега доколку се сретнат во финалето коефициентот ќе зависи од наредните два меча. Ако Надал ги добие со по 3-0 тогаш ќе биде помал за Надал, ама ако се мачи евентуално во еден од нив тогаш ќе биде 1.70 за Ноле а 1.90 за Надал. И 1000 коефициент да му дадат на Ноле пак он за мене ќе биде благ фаворит, нормално доколку Рафа продолжи со оваа игра. Да напоменам, не му е лоша играта него сметам дека не е доволна за да победи во евентуалниот нивни дуел.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom