Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Халеп демолира . Баш ќе ми е мило да освои слем , има одлична шанса сега.

Туку Надал накај 3 ќе почне а ? Квитова замарантот со Кузнецова 4 саата нема да им стигнат да завршат :facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Лајовиќ ги освои првите два сета. Најпријатно изненадување на турниров. Жално што наредново коло ќе треба да игра против Надал(нормално ако победи денеска).

Халеп :vozbud: , баш ми е мило за мојата сонародничка.

Aно мори , од Сафарова ли ќе отпаѓаш ? :confused:
Сафарова може денес да ја тепа Серена а утре да изгуби од женска верзија на Русевски .
Ама кога ќе падне во дупка по 5 гема знае да изгуби наеднаш , како минатото коло кога од 5-2 го изгуби втор сет со 7-5.

Ајде брејкна Ана , мислам дека ќе ја врти .

Браво Дуле одлична игра денеска и заслужена победа штета што наредно коло игра со Надал,од наредна недела 61 место.[DOUBLEPOST=1401537363][/DOUBLEPOST]Може ли Клижан денес до пресврт уште него го чекам на едно лифче засега добро почна.

Толку од Ана :facepalm: Сафарова има поразвиени раце од Бердих , а пар беа :pos:

Квитова од 15-40 спаси 2 меч топки , 4 поени зема по ред , кој од кој поненормален . првиот од нив на сама линија. Сега на 2 разлика ќе играат. Реков јас во 3 ќе почне Рафа.

А јас ја играв квитова - кузнецова 9.5- трет сет :pos:

И шо сеа треба глупиот натпревар помеѓу Јанкович и Кирстеа да заврши за Надал да гледаме на Еуроспорт?
Се надевам ќе префрлат на Рафа од почеток,пошо за џабе ли чекавме 4 саати да завршат Квитова и Кузнецова...

Кое дрво е овој Клижан неверојатно,од 40 ништо и 3 брејк шанси на 5 5 не успеа да му врати ни еден сервис на овој Грањолес и успеа 5 поена по ред да изгуби,и накрајот многу јасно го изгуби и мечот.

И шо сеа треба глупиот натпревар помеѓу Јанкович и Кирстеа да заврши за Надал да гледаме на Еуроспорт?
Се надевам ќе префрлат на Рафа од почеток,пошо за џабе ли чекавме 4 саати да завршат Квитова и Кузнецова...

Бидејќи на Надал против Мајер има што да се види. Коефициентот пред мечот 1.01, Лео Мајер со турнати гаќи уште пред мечот, еден возбудлив натпревар што да ти кажувам.

Наместо да го стават Фоњини против Монфилс да го гледаме, мора овој удавот да се гледа.

Бидејќи на Надал против Мајер има што да се види. Коефициентот пред мечот 1.01, Лео Мајер со турнати гаќи уште пред мечот, еден возбудлив натпревар што да ти кажувам.

Наместо да го стават Фоњини против Монфилс да го гледаме, мора овој удавот да се гледа.
Катастрофален меч е тоа сега за сега, се распаѓаат и двајцата, не дека сум за Надал али веруј 100 пати подобро е да гледаш како Надал го мете Маер отколку овие двајцава идиоти.

Винери има за гледање :D[DOUBLEPOST=1401542402][/DOUBLEPOST]
Катастрофален меч е тоа сега за сега, се распаѓаат и двајцата, не дека сум за Надал али веруј 100 пати подобро е да гледаш како Надал го мете Маер отколку овие двајцава идиоти.

Рафа ќе заврши работа пред да заврши вториот сет помеѓу Монфилс и Фоњини :pos:

Рафа маестрален сега за сега, од коло во коло ја подига играта и очекувам да го видиме најдоброто од него во 1/2 финалето и финалето.
Laie_30B.gif

Нема врска тоа, барем ќе биде интересно да се гледаат циркузантите. Никогаш не ја разбрав политиката на преносите од Гренд Слемовите. Федерер-Шварцман, Надал-Мајер, Џокович-Шарди, зошто побогу некој би сакал да го гледа тоа?? Победникот извесен пред мечот, стартен коефициент 1.01 на фаворитот, а на другите терени се играат супер интересни мечеви.

Јас искрено во моментов гледам одбојка жени, Бразилките се супер...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom