Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Иди у пичку матер и ти и грб и РГ и форма и се
Rafael Nadal says he's been bothered by his back the last two matches, and that it is affecting his serve. #RG14

Едит: Глејте го сељаков
Bo-j6FnIcAAsWQL.jpg

И Монфилс не ми се допаѓа, ама не прави толку глупости. Ептен ми се направи ќејф што победи Гаел прееска и што така се радуваше на поените во петтиот сет.

Мари денеска катастрофа. Минатиот меч беше солиден ама денеска????

Филипчо се разигра, да не не дојде до дуел Надал - Мареј. :icon_lol:

И да дојде, не гледам како Мареј би зел 3 сета на оваа подлога против Надал. Повеќе шанса има Колшрајбер од него.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm: Иди у пичку матер и ти и грб и РГ и форма и се

Едит: Глејте го сељаков
Bo-j6FnIcAAsWQL.jpg

Ништо чудно сето ова време некакви болки да му ја нарушуваат формата... но ајде да не јадам бурек ќе биде после демек Надал мора да биде совршен и не смее да има лоша форма... но ја мислам дека сепак си има проблеми чоекот... среќа па не се премногу големи,но сервисот најмногу му пати за жал.

Мари денеска катастрофа. Минатиот меч беше солиден ама денеска????
Ама стварно не знам што те чуди овој резултат. Што има Мареј до сега у кариерата направено на земја? Ништо. Камен, негова најлоша подлога, не може од него да се очекува да ги победи Надал, Ноле, Федекс, Ферер...[DOUBLEPOST=1401557475][/DOUBLEPOST]
Ништо чудно сето ова време некакви болки да му ја нарушуваат формата... но ајде да не јадам бурек ќе биде после демек Надал мора да биде совршен и не смее да има лоша форма... но ја мислам дека сепак си има проблеми чоекот... среќа па не се премногу големи,но сервисот најмногу му пати за жал.
Кој го знае, после АО и Индијан Велс викаше дека е океј грбот, ама ова со сервисот што се случува во задње време може и нешто друго кажува. Ќе видиме со Лајовиќ како ќе изгледа Рафа, во играта не беше лош денес ама сервисот му е доста испод нивото.

Колшрајбер со титула дојде на Ролан Гарос... разигран е доста.Ни малку не ме чуди шо моментално Мари се мачи...

Koлшрајбер и Мареј како жените се, брејк за брејк.

Според играта на Вердаско, тешко дека Гаске ќе земи сет.

Овој коментаторов како да не знае кој глумец е Мареј па сто пати кажа како Енди осеќа болка(тој нема меч да не осеќа болка кога губи),може вака до финале да се жали на болки и да се фаќа за глуждови и бутови и на крајот да го освои турнирот(само што се игра на земја па мали му се шансите за тоа)

Гаске може има талент за тенис ама мозок сигурно нема

Ако победи Мари,скоро 100 посто сигурен сум дека ќе го јаде стапот од Вердаско кој ќе му се одмазди за Вимблдон...

Ако победи Мари,скоро 100 посто сигурен сум дека ќе го јаде стапот од Вердаско кој ќе му се одмазди за Вимблдон...

Ко така, нека не победува де :D

Вердаско го пердаши Гаске а?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom