- Член од
- 22 април 2005
- Мислења
- 1.339
- Поени од реакции
- 505
Не може секое финале да е добро квалитетно како некое претходно. Секое си е сторија за себе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
п.сПорака до тебе Стефан како Рафа фанови, никогаш ама никогаш немој да се сомневаш во Рафа. Би требало подобро да го знаеш тоа.
Што ти значи спектакуларно фразирање. Пази сеа истото како ќе го кажам ама без спектакуларностНеверојатен податок, Надал никогаш нема загубено меч на Филип Шатрие, веќе 10 години во низа.![]()
Да, Мареј заслужи со 10 поени освоени на сервис на Надал.Се надевам дека наредната сезона Анди Мареј ќе го освои Роланд Гарос,бидејќи Новак дефинитивно незаслужува.
Знам, како вчера да беше го памтам тој меч. Сите на Сузан Ленглан беа со подзинати усти, како е можно Надал да изгуби од Содерлинг. Али затоа Шатрие не го даваме.Што ти значи спектакуларно фразирање. Пази сеа истото како ќе го кажам ама без спектакуларност
Неверојатен податок: Содерлинг и Надал во 2009-та не играа на Филип Шатрие.![]()
А што му вреди на Џокович и да освои 2 сета кога на решавачкиот ќе ја заебе.Да, Мареј заслужи со 10 поени освоени на сервис на Надал.![]()
Се надевам дека наредната сезона Енди Мареј ќе го освои Роланд Гарос,бидејќи Новак дефинитивно незаслужува.
Се надевам дека наредната сезона Енди Мареј ќе го освои Роланд Гарос,бидејќи Новак дефинитивно незаслужува.
Не знам дали е до мене ама Рафа фаца има како да вика-Доста се веќе.Дај боже да грешам али и не е важно. 9 титули на еден грен слем.Никогаш никој нема да го направи тоа.
Брат, Федерер 2008 има изгубено 6-1 6-3 6-0, не е фрка тоа, него финтата е што Мареј поима нема на земја и би било прав криминал да одигра финале во Париз со оваква игра. Ако нешто смени понатаму во кариерата океј, ама сега за сега е катастрофа. Мада ја лично не верувам нешто да смени. Шансите Мареј некогаш да го освои Ролан Гарос не се ни 0%, него во минус влегуваат.haha, endi ke osvoi, pa novak ako ne zasluzuva, endi so igrata vo poluginale zasluzil@Tirke druze
Nadal 9 pati go osvojuva turnirov, ima samo eden faking poraz, sramota e da se objasnuva sto znaci RG i Nadal mislam seriozno, Novak e jedini sto mu parira tuka, site ostanati, bukvalno, site, mu se samo sparing partneri i nisto poveke.
Nego da griznam jazik, nedaj boze finale endi - nadal na ovaa podloga da gledame, i za endi najbolje ke e toa, u finale nesto nalik ko u polufinaleto da mu se desi ke bide bruka enormna, vaka do finale da gubi manje bitno, ali finale e finale.