Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со ваков сервис нема што да бара Шарапова на мечов. Само Бушар да не форсира многу, направи многу винери прв сет но ако влези во серија грешки готова е.

Како го заклучи ова извини? Со Лајович 165 Km/h просечна прва серва, Ерани има појака ебаго. Така знаеш кога ќе освои Слем? Кога Русевски ќе му биде противник во финалето.
Ne e se do servisot.

Предобар дуел играат Маша и Џение, какви винери, каква убавина. Милина за очи. :love:

Ne e se do servisot.
Kako be ne e do servisot? Pa protiv Djokovic ke igra ne protiv Volandri. Nole e najdobar return igrac vo svetot I sekoj slab servis na Nadal ke bide kaznuvan. A Nadal cim ne ostvaruva inicijativa posle prviot servis ima problemi vo svoite servis gemovi, a cim ima problemi vo svoite servis gemovi ima problemi I so sigurnosta na svoite udari sto e I normalno.

Премногу лошо сервира Шарапова, ова и е голема шанса на Џение ама во два сета, ако оди мечов во три сета мислам очигледен е победникот.

Lol Genie mora da go iskoristi ova, Sarapova ocajno servira. Ima set prednost, momentumot e na nejzina strana. Come on GENIE

Sent from my Grand X In using Tapatalk

Aj preku kur sve vadi gz Sharapova. Daj devojcevo neka ide u finale, zasluzuva!

Aj preku kur sve vadi gz Sharapova. Daj devojcevo neka ide u finale, zasluzuva!

Мене Бушар сеуште не ми е финале на Грен Слем материјал. Денес Шарапова има направено 9 дупли сервис грешки, а Бушар сервира прв сервис со 72%, а низ турнирот сервираше под 60%, а сепак Шарапова е во предност.

Ужасен меч , двете имаат вкупно повеќе од 70 неизнудени грешки .

Мене Бушар сеуште не ми е финале на Грен Слем материјал. Денес Шарапова има направено 9 дупли сервис грешки, а Бушар сервира прв сервис со 72%, а низ турнирот сервираше под 60%, а сепак Шарапова е во предност.
Ако бе што има везе, нека влезе сега премногу ќе и значи ова во иднина. Знам дека има милион ствари кои треба да ги поправи ама влез во едно ГС финале премногу ќе значи за неа во моментов.

ЕДИТ: Кур ќе влезе со оваква грешка на брејк шанса. :facepalm:

Ако бе што има везе, нека влезе сега премногу ќе и значи ова во иднина. Знам дека има милион ствари кои треба да ги поправи ама влез во едно ГС финале премногу ќе значи за неа во моментов.

Нема Бушар мака со иднината, влегла денес или не влегла во финале. Таа сигурно ќе биде број 1 во догледна иднина.[DOUBLEPOST=1401981575][/DOUBLEPOST]
Ужасен меч , двете имаат вкупно повеќе од 70 неизнудени грешки .

Не заебавај, одличен е тенисот. Се игра многу агресивно, нормално е да има голем број грешки. Да беше сервисот на Марија барем просечен, ќе делуваше нејзината игра спекткуларно.

Има време за Бушард, нема потреба за грижи, е сеа евентуално ако не ја снема како некои од тенисерките, ма да не верувам, делува доста надежно.
Ќе има доста гренд слемови пред неа и титули.

Нема Бушар мака со иднината, влегла денес или не влегла во финале. Таа сигурно ќе биде број 1 во догледна иднина.[DOUBLEPOST=1401981575][/DOUBLEPOST]

Не заебавај, одличен е тенисот. Се игра многу агресивно, нормално е да има голем број грешки. Да беше сервисот на Марија барем просечен, ќе делуваше нејзината игра спекткуларно.
Ќе го освои сеа Вимблдон и ќе наплати за овој РГ. :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom