Roland Garros | 21 мај - 9 јуни, 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на Ролан Гарос?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 31 33,3%
  • Рафаел Надал

Гласови: 43 46,2%
  • Роџер Федерер

Гласови: 23 24,7%
  • Давид Ферер

Гласови: 4 4,3%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 23 24,7%
  • Марија Шарапова

Гласови: 14 15,1%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 5 5,4%
  • Сара Ерани

• Агњешка Радванска

• Ќе изненади некој/а друг/а тенисер/ка

Гласови: 7 7,5%

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За Серена сум убеден(?) дека зема или би бил многу изненаден ако не земе, освен ако не се повреди де. Каква игра покажа во Мадрид и Рим, не е можно колку е доминантна. Ама после АО каде во првите 4 кола севкупно загуби 10 гема, за во 1/4 да загуби буквално од непозната тенисерка, тоа убеден е со доза на резерва.

Кај маживе само се надевам, дека ќе видиме дуел на Надал со Новак, макар бил и во 1/2 финале. Иако беше убедлив со Федерер ништо не значи тоа, променлив беше со Гулбис и Ферер. Исто и Новак загуби од Димитров и од Бердих речиси добиен меч. Се надевам на титула на Новак, како и секогаш.

Од машките навивачи сакам Роже да победи.

Од женските срцево
74183353-maria-kirilenko.jpg

:love:

Навивам за Федерер, ама мислам дека Надал освојува. А од женските се знае Серена. :)

Искрено, со душа го чекам турниров. Како матурант, завршив со школото пред помалце од недела а веќе досадно ми стана, па сега ме очекува двонеделно уживање. Додатна работа е што последните 2 ливчиња од мастерсот во Рим ги фатив, па сега очекувам да продолжам така и на Роланд Гарос. Плус и на 3 програми ќе има, милина. :D

Јас од дете навивам за Хјуит, ама тој оддамна не е во конкуренција за главните турнири, па во главно навивам за Џоковиќ и сакам што е можно подалеку да стигнат Дел Потро, Цонга, Вердаско и некои други послаби тенисери кои ми прават мерак.

Србендата ќе го освои.
На патот му е само Надал.Федерер не вреди ни да се спомнува,поима си нема.
Би сакал Гулбис да направи нешто повеќе на турниров,има потенцијал ама нема мозок.Па ќе видиме што како.:cool:

Ајде едвај чекам да почне турниров, очекувам Рафа да го освои, а далеку мислам дека ќе стигнат Гулбис и Хас. Бонус видео

Искрено, со душа го чекам турниров. Како матурант, завршив со школото пред помалце од недела а веќе досадно ми стана, па сега ме очекува двонеделно уживање. Додатна работа е што последните 2 ливчиња од мастерсот во Рим ги фатив, па сега очекувам да продолжам така и на Роланд Гарос. Плус и на 3 програми ќе има, милина. :D

Јас од дете навивам за Хјуит, ама тој оддамна не е во конкуренција за главните турнири, па во главно навивам за Џоковиќ и сакам што е можно подалеку да стигнат Дел Потро, Цонга, Вердаско и некои други послаби тенисери кои ми прават мерак.
Ќе си ја лупа девојката за време на Роланд Гарос тој,таму ќе се поти не на терените.:unsure:

P.S... Повреден е .:(

Ќе си ја лупа девојката за време на Роланд Гарос тој,таму ќе се поти не на терените.:unsure:

P.S... Повреден е .:(
Стварно бе, изумив на цело оти Дел Потро и Мареј откажаа учества. :tapp:

И оти не ми отвара ждребот бе? Хјуит игра ли и со кој игра прво коло? :D

Не е направен ждребот, за тоа не ти го отвора, утре ќе бидне.
Сеа видов, пишале таму со малечки букви оти ќе биде во петок, на 24. :confused:

2 пати пишав во темава, 2 кикса направив. I'm off, bye. :D

Од машките навивачи сакам Роже да победи.

Од женските срцево
74183353-maria-kirilenko.jpg

:love:

Зашто ми ја крадеш женската бе ? :icon_lol:

Одамна не сум пишал за тенисов , годинава слабо пратам, само Аустралиан опен и Вимблдон гледав ама затоа РГ планирам да го гледам малце поактивно ...

Од машките сум за Федерер , ама тешко ептен е паднат во форма , ама и годините си го прават своето , така да Надал очекувам да освои.

Од женските сум за Шарапова и Кириленко , ама тешко ... неприкосновена е Серена ...:)

Еве ги се куропцаат во Париз
942493_10151615500354941_1574514869_n.jpg

Кој рејп фејс го има Роже на сликава,ко да ќе почне да ги ебе сите по ред од сликава,Рафа за крај ќе го остави пошто си го имаат они посебно муабетот. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom