Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Си гласав навивачки од срце, ама ќе биде жустро, ќе се грицкаат нокти!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ерани е одличен земјаш.Сара Ерани и Агњешка Радванска во иста реченица со потенцијална шампионка на Роланд Гарос?!?!?!
Па двеве дали и 3то коло ќе поминат.
Oдлична против тенисерки надвор од топ 20. Со нејзината серва во просек од 110 км/час против Ритернот на Серена = мелење.Ерани е одличен земјаш.
Ама со Серена не може да се сретне пред 1/4 финале така да би требало да догура до тука барем.Oдлична против тенисерки надвор од топ 20. Со нејзината серва во просек од 110 км/час против Ритернот на Серена = мелење.
Гулбис ништо чудно да изгуби од некој што е надвор од топ100, толку му сече на тој.
Bolje i da ne se pojavuva, samo ke me nervirase uste poveke.Мареј нема да настапува на Роланд Гарос поради повреда
BBC Sport @BBCSport
BREAKING:@andy_murray withdraws from French Open on medical advice, because of injury - via@5livetennis
Лани изгуби али мислам дека имаше некоја повреда. Годинава докажа во Мадрид и Рим дека моментално нема кој да и парира за било која подлога да станува збор.Mojot omilen grand slam! ne znam kako ne vi doagja pamet, znaci serena go ima osvoena EDNAS ovoj grand slam i toa koga bese na vrvot od svojata kariera i pak i pak sekoja prokleta godina slusam kako taa bila glaven favorit i ke go osvoela.nema da se desi.Lani bese glaven favorit izgubi vo prvo kolstajte go toj muabet. Kaj maskite Nadal e strasen favorit i ako go fati onoj bes inat da ne go dava ovoj grand slam Nole nisto ne mu moze.Nole sakam da e kaznet za nikakvoto igranje ovaa godina(osven Monte carlo) i ke mi e merak da izgubi i pred polufinale. Jas vo sekoj slucaj ke uzivam 2 nedeli zatoa sto samo ovoj grand slam cekam da go gledam cela godina.
--- надополнето: 22 мај 2013 во 00:44 ---
Bolje i da ne se pojavuva, samo ke me nervirase uste poveke.
Istata greska sekoja godina, nema da go osvoi.Лани изгуби али мислам дека имаше некоја повреда. Годинава докажа во Мадрид и Рим дека моментално нема кој да и парира за било која подлога да станува збор.
Aj кладба по нешто дека освојува?Istata greska sekoja godina, nema da go osvoi.
Мареј нема да настапува на Роланд Гарос поради повреда
BBC Sport @BBCSport
BREAKING:@andy_murray withdraws from French Open on medical advice, because of injury - via@5livetennis