Roland Garros 2017

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2017?

• Andy Murray

Гласови: 3 5,6%
  • Novak Djokovic

Гласови: 12 22,2%
  • Stan Wawrinka

Гласови: 2 3,7%
  • Rafael Nadal

Гласови: 24 44,4%
  • Dominic Thiem

• Kei Nishikori

Гласови: 0 0,0%
  • Milos Raonic

Гласови: 0 0,0%
  • Alexander Zverev

• David Goffin

Гласови: 2 3,7%
  • Grigor Dimitrov

Гласови: 1 1,9%
  • некој друг

Гласови: 4 7,4%

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како никој не ги знае?
Оваа го тероризира, секташ го направи, личи на Етиопјанец што трча на 10км на Олимпијада.[DOUBLEPOST=1496875691][/DOUBLEPOST]
Во топ5 мислења на форумов е ова.
taka be coek,shareno, privatni problemi koi sekako ne e vozmozno da doat do mediumite. Imalo spekulacii deka lani spontan abortus imala jelena, letoto, bar taka stekov mi ima kazano zasto samo on se zamara da cita niz netov za tenisov, duri i vilander koj znaeme kolku go saka novak, istoto go ima zboreno za nego i privatnite frki koi gi imal posle rg. Ne e ni prv ni posleden sportist za koj vazel istiov muabet. Inace spored toa kako izgleda sea, ne se razlikuva nesto mnogu od lani ovoj period, bar spored mene, ne gleam nekoja enormna razlika u momentov. :toe:
Kako i da e, ako mu se veruva na novak, problemite se minato, ali i dobrata forma isto. :)

Ако е фамилијарен проблем 100 % е заради жена му. Уште од снимката на тренингот у живо кога му ебаше матер , се гледа дека е обична бештија гладна за внимание

Novak у улога на Lapdog? rofl....

Халеп ако освои ќе биде број еден. Истото важи и за Плишкова.

Како го нападнавте да размислел шо ќе праи, да кренел раце од тенисот, да се откажел или нз што...
Новак од Монте Карло наваму тотално сериозно е посветен на тенисот и на секој меч воопшто. Немојте да ми кажете дека бил рамнодушен на поразот од Гофан во Монте Карло, каде урлаше при спасена брејк топка, победата против Лопез на Мадрид, победата против Тим кај што после секој гем збореше сам со себе и се бодреше бетер од Мареј, вчера против Тим при 15:40 двете сет топки...
Мечевите од крајот на 2016, и сезонава до Акапулко кај што буквално "се курчеше" и му беше сеедно, се минато.
Последниве месец два, апсолутно Новак е желен да се врати, ама тоа што формата е далеку е друга работа.

Дај бе лупни појако тоа вториот сервис бетер од Ерани си... 110 км/ч просек.
Вамос Јеленче.

Педерката Бачински и во прво или второ коло беше со иста тактика со медицинскиот тајмаут. Пичка гнасна.[DOUBLEPOST=1496932948][/DOUBLEPOST]40-0 имаше бе златна. :tapp:

Последно уредено:
Ради тајмаутот ама и за добивка ајмо Остапенко тепај го швајцарсково курвиче... ајде у пм...

Шо се смее оваа Бачински нонстоп јебем и зуб грбав. :pos: Губи добива прави брејк и прават брејк нонстоп се смее.:pos::pos:[DOUBLEPOST=1496934227][/DOUBLEPOST]Страшно слабо сервира Остапенко.

Маж [emoji16]
d97e480e9cb9f75fb4f157f8c5fbd597.jpg

Потешко и е да потврди отколку да направи брејк. АЈДЕ БРЕ !

Edit: Брееееј овие Еуроспорт што му напраиле на Новак :pos::pos:

Шала на страна остајте јас што се смеам али доста невкусно од нивна страна.
:tapp::tapp:

Вака треба да изгледа шалава со Ноле, која ти е оваа песна...:place:

Ме инзервира видеово ќе фатам да го едитирам да изгледа како што треба :icon_mrgr:

:tapp::tapp:

Вака треба да изгледа шалава со Ноле, која ти е оваа песна...:place:

Ме инзервира видеово ќе фатам да го едитирам да изгледа како што треба :icon_mrgr:
ne ste saglam so videava...ccc

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom