Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ојде титулата кај Халеп на многу среќен начин.![]()
Плискова ќе ја тепа у два сета, во финалето ако игра со Остапенко може да биде заебано ама премногу неискусна е Остапенко, а Бачински нема шанси со Симона според мене.Рано е за титулата.
Плискова ќе ја тепа у два сета, во финалето ако игра со Остапенко може да биде заебано ама премногу неискусна е Остапенко, а Бачински нема шанси со Симона според мене.
Доволно е мртов Нишикори да му обезбеди полуфинале, па и таму верувам дека има солидни шанси против Вавринка...Мареј нема офанзива ни за лек, лошо изгледа баш.
Штета што еден од нив, претходно тагиран во темата, последно се логирал на форумов на 20. март 2017.Коа ќе ми текне како некои тука на форумов не убедуваа дека го гледаме најдобриот во историјата на тенис т.е ЏокаНек си ебе матер жими се!
abe aj, sto zboris, ko federer sto nikad veke slem nemase da osvoi, pa osvoi na 35, taka i novak nema da osvoi nit 2 slema do kraj na kariera ... sekako.Нема ни вкупно 2 слема до крајот на кариерта да освои, а не по 2 годишно.