Roland Garros 2017

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2017?

• Andy Murray

Гласови: 3 5,6%
  • Novak Djokovic

Гласови: 12 22,2%
  • Stan Wawrinka

Гласови: 2 3,7%
  • Rafael Nadal

Гласови: 24 44,4%
  • Dominic Thiem

• Kei Nishikori

Гласови: 0 0,0%
  • Milos Raonic

Гласови: 0 0,0%
  • Alexander Zverev

• David Goffin

Гласови: 2 3,7%
  • Grigor Dimitrov

Гласови: 1 1,9%
  • некој друг

Гласови: 4 7,4%

• Вкупно гласачи
    54
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Рано е за титулата.
Плискова ќе ја тепа у два сета, во финалето ако игра со Остапенко може да биде заебано ама премногу неискусна е Остапенко, а Бачински нема шанси со Симона според мене.

Плискова ќе ја тепа у два сета, во финалето ако игра со Остапенко може да биде заебано ама премногу неискусна е Остапенко, а Бачински нема шанси со Симона според мене.

Најидеално сценарио за Халеп е Башчински да игра финале, ама јас не верувам дека тоа ќе се случи.

Плишкова до полуфинале овде? Шта речи, мислам дека против Халеп шансите ќе и се многу мали.

Мареј нема офанзива ни за лек, лошо изгледа баш.

Мареј нема офанзива ни за лек, лошо изгледа баш.
Доволно е мртов Нишикори да му обезбеди полуфинале, па и таму верувам дека има солидни шанси против Вавринка...

Коа ќе ми текне како некои тука на форумов не убедуваа дека го гледаме најдобриот во историјата на тенис т.е Џока :pos::pos:Нек си ебе матер жими се!

Коа ќе ми текне како некои тука на форумов не убедуваа дека го гледаме најдобриот во историјата на тенис т.е Џока :pos::pos:Нек си ебе матер жими се!
Штета што еден од нив, претходно тагиран во темата, последно се логирал на форумов на 20. март 2017. :(

Нема ни вкупно 2 слема до крајот на кариерта да освои, а не по 2 годишно.

Мислам дека никој не спомна за сигурната промена од понеделник.

upload_2017-6-7_18-1-7.png

Нема ни вкупно 2 слема до крајот на кариерта да освои, а не по 2 годишно.
abe aj, sto zboris, ko federer sto nikad veke slem nemase da osvoi, pa osvoi na 35, taka i novak nema da osvoi nit 2 slema do kraj na kariera ... sekako.
vakov pad imale site teniseri, kaj novak samo ne stanuva zbor za povreda, drugi raboti se vo prasanje koi ocigledno nikoj ne gi znae, bitna e zelbata za uspeh i da se vrati tamu kade sto pripaga, a veruvam ja ima, inaku ne bi imalo logika da se angazira agasi i da menuva u strucen shtab.

Ke se vrati na stari pateki, ubeden sum vo toa, ko sto mnogu drugi shampioni pred nego pravele.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom