Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сериозен си за овие двајца? да го добијат Новак во 3 добиени сета? Бердих кој изеде компир во два сета од Гофан, Тием на кој само треба да му вратиш 3-4 топки и лета неизнудена во аут, и кој е како темпирана бомба нешто слично како Гулбис, да земат сет е друго, да земат 2 сета ајде и тоа некако, ама да победиш некој подобар од тебе во три добиени сета е ѓаволски тешко, затоа и на гренд слемовите ретко се дешава изненадување во однос на финалниот победник, за разлика од другите турнири каде се игра во 2 добиени сетаВавринка, Мареј па можеби и Тием, ајде да не претерам и Бердих може да биде опасен ако топчињата бидат тешки итн. Ако останат условите слични на овие од денес и вчера, тогаш дефинитивно Новак не освојува.
Затоа што Мареј не е природен напаѓач, а Гаске одлично го покрива теренот и не може да добива лесни поени. Затоа е земјата најслаба подлога на Мареј, на повеќе играчи им се може против него. Ова што ќе добие денес е на чиста физичка спрема, ама против Вавринка не му се пишува добро.Јас не разбирам зошто Мареј влегува во размена на бекенд дијагонали, кога е јасно дека бекендот е подобриот удар на Гаске. Во размена на форхенд дијагонали Мареј би бил супериорен.
Затоа што Мареј не е природен напаѓач, а Гаске одлично го покрива теренот и не може да добива лесни поени. Затоа е земјата најслаба подлога на Мареј, на повеќе играчи им се може против него. Ова што ќе добие денес е на чиста физичка спрема, ама против Вавринка не му се пишува добро.
Секако, нема проблем.Мареј е фаворит против Вавринка, и јас мислам дека тој ќе игра финалр, а не Стан.
Секако, нема проблем.
Тука веќе ептен ја утна, ама интересно е што генерално сите сме со различни прогнози па еден ќе погоди.Седи мирен, да не те цитирам во врска со прогнозата за Енди и оваа сезона на земја.![]()
До сега Мареј му нема земено сет на Стен на земја, а исто така му нема земено сет на Стен откако е Норман во неговиот стручен штаб, на било која подлога. Мареј играше 5 сета со Степанек и Бурге, денес исто тежок и исцрпувачки меч против Гаске, едноставно за мене Стан е фаворит во овој дуел.Седи мирен, да не те цитирам во врска со прогнозата за Енди и оваа сезона на земја.![]()
До сега Мареј му нема земено сет на Стен на земја, а исто тако му нема земено сет на Стен откако е Норман во неговиот стручен штаб, на било која подлога. Мареј играше 5 сета со Степанек и Бурге, денес исто тежок и исцрпувачки меч против Гаске, едноставно за мене Стан е фаворит во овој дуел.
сериозен си за овие двајца? да го добијат Новак во 3 добиени сета? Бердих кој изеде компир во два сета од Гофан, Тием на кој само треба да му вратиш 3-4 топки и лета неизнудена во аут, и кој е како темпирана бомба нешто слично како Гулбис, да земат сет е друго, да земат 2 сета ајде и тоа некако, ама да победиш некој подобар од тебе во три добиени сета е ѓаволски тешко, затоа и на гренд слемовите ретко се дешава изненадување во однос на финалниот победник, за разлика од другите турнири каде се игра во 2 добиени сета