Roland Garros 2015

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник на Ролан Гарос 2015?

• Вкупно гласачи
    97
Статус
Затворена за нови мислења.
Cim ne go dokrajci na 4-0 kje se machi sea.

Kuche e Nadal.

Дури и психолошки поефективно делува што го зеде на ваков начин сетов неголи со лесни 6-1 или 6-2... Каков фајтер е Надал, цело време ко да знаеш дека ќе го освои сетот и покрај тоа што Ноле диктира нон стоп... И 5:0 40-0 да губи пак ќе имаш сомнеж дали е готова работата.

Супер, ентертејнинг утакмица сега за сега, да се распуцаат само малце повеќе винери и ќе биде топ. :)

Очаен Надал, Новак е класа подобар денес. Заслужено.

Да. Не знам кон што целиш... Ако мислиш на сезонава, да, подобар е цела сезона од сите.
a koga ke napishesh ochaen Nadal polesno li ti e?Pa kako mozesh vaka da tropash,Nadal denes go igra najdobriot mech vo poslednite godina ipol_dve.Da igra na nivoto pred mesec dena sega ke bea vo hotelite

Не бе, Нaдaл гo игрa мечoт нa живoтoт, кaквa гoдинa две!

Не знам стварно, колку треба да си слеп за да кажеш онакво нешто, освен ако немаше намера да трола па ние да не го разбравме, ама нешто во мене не ми кажува дека сакаше да трола.
Надал моментално јаде таков ќотек како никогаш до сега во кариерата, ова е дури и депресивно.

Честито титула на фановите на Новак.

Публикава ко на погреб.
Погреб на тениската кариера на Надал.

Мнoгу ми е кривo штo првиoт сет не oтиде вo тaј брејк. Тoј глуп пoен нa мрежa, смечoт гo зaебa. Знaев декa тукa гo губи сетoт. А вo тaј брејк никaд незнaеш, ќе имaше кaкви тaкви шaнси дa oсвoи бaр еден сет денес. Не ми е кривo штo ќе изгуби, бев спремен нa тoa. Дури милo ми е штo е oд Нoле пoрaзoв, дечкoтo си зaслужи дa гo тепa Рaфa вo Пaриз. Али незнaм штo пoсле вaквa сезoнa, чистo сумњaм декa ќе имa некoјa титулa дo крaј..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom