Roland Garros 2012

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2012?

• Рафаел Надал

Гласови: 40 48,2%
  • Новак Ѓоковиќ

Гласови: 25 30,1%
  • Роџер Федерер

Гласови: 20 24,1%
  • Енди Мареј

Гласови: 2 2,4%
  • Томаш Бердих

Гласови: 3 3,6%
  • Давид Ферер

Гласови: 1 1,2%
  • Марија Шарапова

Гласови: 13 15,7%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 7 8,4%
  • На Ли

Гласови: 2 2,4%
  • Викторија Азаренка

Гласови: 8 9,6%
  • некој друг кај мажите

Гласови: 1 1,2%
  • некој друг кај жените

Гласови: 3 3,6%

• Вкупно гласачи
    83
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ako e finale Nadal-Nole (90% deka taka ke e) na over 3 seta kujka stavajte :D

Федерер, сети се на 2011 RG.

Водеше Рафа 2-0 во сетови и 4-2 во третиот, дојде до мало опуштање и го освои Федерер сетот. Потоа во четвртиот, реално го реши без никаков проблем...

Федерер, сети се на 2011 RG.
Па види, ако Федерер освои сет против Надал, не гледам зошто и Новак не би освоил сет, а зошто да не и меч.:D
На анкетата се изјаснив дека Надал ќе го освои турнирот, нај реални шанси за триумф има тој, исто како што има и нај лесен распоред до финале...
Ама пак се надевам дека некој друг ќе изненади.

Фенг Шуи, цело време се смеам за ова:icon_mrgr:
Туку, овој од Еуроспорт, Бердих постојано го вика Бердич?!?!:eek:

Фенг Шуи, цело време се смеам за ова:icon_mrgr:
Туку, овој од Еуроспорт, Бердих постојано го вика Бердич?!?!:eek:
Toa и мене вчера или некња коа играше тој ми дојде чудно... незнам оти така го вика.:D ... Berdych заради тоа може :)

Па види, ако Федерер освои сет против Надал, не гледам зошто и Новак не би освоил сет, а зошто да не и меч.:D

Нормално, јас не реков дека неможе да освои, него посочив кој е способен за осојување на сет освем Ноле :)

Ми се допадна играта на Жиралдо најискрено.. Направи многу неизнудени грешки, ама кои поени ги зимаше, алал му вера.. Малце пострплив да е сигурно повеќе ќе постигне во кариерата...

Лелее 11,3 имаше во живо на победа на Возниацки при 5-2 за Канепи во вториот сет. Му реков на татко ми ќе се врати Возниацки, а сеа ако победи... :tapp:

Лелее 11,3 имаше во живо на победа на Возниацки при 5-2 за Канепи во вториот сет. Му реков на татко ми ќе се врати Возниацки, а сеа ако победи... :tapp:

Јас пишав на Вознјацки во третиот сет, на 1-1 кога имаше брејк топка и беше квотата 1,51 и си паднав ко круша.

Нека ми објасни некој зашто дебили како овој Гранолерс се толерираат? што беше со врискањето, нормален ли е он?

Ајде и овде да објавам :P
Нека му е Среќен 26тиот Роденден на Матадорот, и да не израдува уште со многу успеси!!!
NADAL_1519723a.jpg

inaku za berdych ako primetite i sudiite go izgovaraat so ch znaci verojatno stom on ne reagira taka mu se izgovara prezimeto

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom