Roland Garros, 17 may - 05 june, 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема потреба за радување...вие сами треба да знаете ако игра вака дека го јаде;)

Рекорд од 42 победи, прво место на АТП листа, плус мотивиран Федерер, ко тој да игра за прво место..
Мислам дека е крајот на Ноле...

VAMOSSS Fedex, 3-1 vo 2 set ajde prekini ja serijata na srbinot i da se nadevame deka Rafa ostanuva na vrvot !! :LOL:

Браво за Федерер, одлично игра.

Туку не ми е јасно малку околу поените на АТП, ако освои Надал сега не добива ништо или ? Ако испадне Џоковиќ колку добива ? Колку ке се намали разликата доколку испадне, знам ако го помине сигурно го поминува на Надал, ама не ми стои вака.

Браво за Федерер, одлично игра.

Туку не ми е јасно малку околу поените на АТП, ако освои Надал сега не добива ништо или ? Ако испадне Џоковиќ колку добива ? Колку ке се намали разликата доколку испадне, знам ако го помине сигурно го поминува на Надал, ама не ми стои вака.

Абе..ако не оваа недела...до крајот на наредната секако ќе дојде до прво место Новак, тој доби на овој гренд слем поени.
А Надал е тој што брани над 1000 поени од овој турнир, и ако загуби во финале, ќе се намали предноста..сеа за колку и незнам..

Ако изгуби Надал во финале ќе се намали за 1000.
Ако успее Ноле да ја сврти ќе докаже дека е ѕвер иако можеше да си тепа 3-0 ама таа психа негова го уништува.

Па ако видите наназад, ќе видите дека така било секогаш, барем јас колку шо памтам низ меморијата... А еве овде и така ке биди.. Прв пат после неколку години првите 4 тенисери во светот се среќаваат во полуфиналето...

Мој тип, за утре Џокович - Федерер 1:3, другиден Надал - Мареј 3:0...

Шарапова, утре ќе го има најголемиот испит сезонава со Ли, но очекувам да победи, исто како и Скијавоне
Браво , браво ...

Честитки за двајцата ,браво за серијата на Џокович која барем беше прекината од најдобриот ; )

Мач поинт со ас! (y) Јако ќе е финалево.

Мало освестување за Ноле браво за Федерер играше супериорно.

Серијата е прекината од најдобриот во историјата.

Водство од 2-4 во првиот сет, пораз со 7-6... брејк во четвртиот сет за 5-4 и свој сервис и на 5-5 две брејк шанси кој не ги искористи за да поведе 6-5... ова според мене се клучните моменти денеска, како и големиот процент на прв сервис и ас удари на Роже... :)

Честитки за Роже и неговите фанови :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom