Ролан Гарос 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2009?

• Рафаел Надал

Гласови: 28 23,7%
  • Рожер Федерер

Гласови: 66 55,9%
  • Новак Џоковиќ

Гласови: 15 12,7%
  • некој друг

Гласови: 9 7,6%

• Вкупно гласачи
    118
Статус
Затворена за нови мислења.
Серена Вилијамс се мачи ли мачи против Закопалова. Не и оди некако денеска ни сервис ни ништо.

9 меч топки. Не е писмена на нејзин сервис да земе гем кога најмногу и треба. Сафина кај жените би требало да тепа.

Ех Блејк кретен ќе ме кутка само тој со 1.20 цц..денеска немаше киксови поголеми ама очекував победа на Љубичич но сепак изгуби.

И мене само Блејк ме кутка... Ништо...тешко да се врати од 2-0 во сетови и во третиот сет губи 3-0...лошо

Аууу каков смао натпревар Санторо - Рохус. Утре едноставно морам да го догледам. Публикава па мислам уште толку посебен шмек му даваше на мечот.

Уф,многу слаба игра на Мареј.Првиот сет го освои лесно,но сега е непрепознатлив.Го загуби вториот,а во третиот веќе загуби два гема на свој сервис.Ако продолжи вака,црно му се пишува.. :smir:

ЕДИТ: Сeпак се врати,освои 6 гема по ред и води со 2-1 во сетови.

Ајде,ајде се подобри..Него таа Веснина,повеќе очекував од неа на овој меч..Ме заеба на спортска..

Леле каков пресврт на Мареј, го губеше третиот сет со 1-5 и но сепак го доби со 7-5
Уште еден сет му фали да го добие мечот- :bravo:

едит: победа за Murray

Секој ден отпаѓа по еден фаворит..Колку да не фатиме на спортска:tapp:

ЕДИТ: 3-то коло Надал-Хјуит:vozbud::vozbud::vozbud:..Се надевам дека мојот омилен тенисер ќе пружи некаков отпор и барем ќе успее да стигне до еден тај-брејк..

ЕДИТ: 3-то коло Надал-Хјуит:vozbud::vozbud::vozbud:..Се надевам дека мојот омилен тенисер ќе пружи некаков отпор и барем ќе успее да стигне до еден тај-брејк..

Немаше големи киксови едино Сафин што изгуби но заслужено изгуби..денес има интересни дуели,најинтересен за мене Монако со Тсонга.

кога ова/?термин на тв знаеш??

Safin mozebi zasluzeno izgubi ama za borbenosta sekoja cest.Toj bese zasega najdobar natprevar.Deneska idemo Nole.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom