Ролан Гарос 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Божино
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Ролан Гарос 2009?

• Рафаел Надал

Гласови: 28 23,7%
  • Рожер Федерер

Гласови: 66 55,9%
  • Новак Џоковиќ

Гласови: 15 12,7%
  • некој друг

Гласови: 9 7,6%

• Вкупно гласачи
    118
Статус
Затворена за нови мислења.
Сафина џабе имаше 1 сет изгубено цел турнир(не е џабе али...),Кузњецова беше психички постабилна и јас мислам тука беше победата на Кузњецова.

Не го гледав финалето,не бев дома,но како што гледам Сафина била надиграна..

Сакав да го гледам ама глупациве од кабловска ако не направат да има еуроспорт утре одам во кладилница ќе си гледам.

Денес во 14:00 ќе се пишува тениската историја!!!!

Ajde Ajdee edvaj cekam da pocne, i se molam na boga da ne pocne kako so Haas kako so Del Potro i Acasuso sakam povtorena igra kako so Monfils i lesen kraj na finaleto, kako i sto dolikuva koga se igra za 2 rekordi so srekja Roger, mozes najdobar si zasluzi

dajte link od net tv live da se gleda, poso eurosport ja so ja fakam ima fudbal
edit: od 14:30 bilo, ke si pocekame :)

dajte link od net tv live da se gleda, poso eurosport ja so ja fakam ima fudbal
edit: od 14:30 bilo, ke si pocekame :)
еве еден линк, мислам дека овде ќе има live stream :)
ајде со среќа Роџер:olee:
и нека победи подобриот (Феререр):icon_bigg

Ајт почнаа..

Со среќа на двајцата и нека победи подобриот!

Ајдее брејк за Федерер уште на почетокот..Нешто ми кажува дека ќе има реприза на минатогодишното финале,само што Федерер ќе биде на местото на Надал,а Содерлинг на местото на Роџер/Роже...:toe:

Како што кажав погоре,еве пак брејкче..Ауууу..Растур..

И се очекуваше,кој Содерлинг?:tapp:Роже си е светска класа ја не знам што бара Содерлинг плус помотивиран од денес не може да биде Роже:toe:

Аууу каков фуриозен почеток на Федерер. Два брејка направи веднаш. Ако продолжи во ова темпо, може многу брзо да го реши прашањето за победникот.

Super pocetok samo da prodolzime u isti ritam i ke bide brzo finale, sepak nisto ne e gotovo ama kako sto igra Roger tesko mu se pisuva na Soderling

taka majstore lesno i maestralno toa go moze samo ROGER FEDERER deneska se pisuva historiata na tennisot bravooo :D:D:smir:

Во првот сет три брејка.Каква игра на Федерер.Содерлинг несигурен во себе,слабо сервира,тешко дека ке може да му направи некој проблеми на Роже денес.Но да почекаме можеби ке се врати во игра Содрерлинг.

Што беше тој испад ?:nesum:
Инаку Браво за Федерер, само да продолжи така!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom