Рок музика и рокерски бендови

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување
Јас би го пофалил новиот албум на Muse- Black holes and revelations, не ги слусам многу нив али овој албум ми се допадна, доста е прогресивен
Ги имаш ли слушнато претходните албуми на muse?:)
Чудно ми е тоа штого кажуваш затоа што баш последниот албум според многу критичари им е најлош, јас донекаде се согласувам со нив. Muse ми е еден од поомилените бендови а на Black Holes and relevations изгледа како воопшто да не се потрудиле.

На сите претходни албуми има огромна доза на конзинстентност и на прекрасна продукција-мене ова повеќе ми изгледа како Incestide на Nirvana, кадешто се собрани повеќе снимаени и неиздадени песни и ставени во еден нетематски албум.

Но како и да е ако ти се допаднал овој тогаш постарите албуми ќе ти бидат апсолутен фаворит.:pank:

Ги имаш ли слушнато претходните албуми на muse?:)
Чудно ми е тоа штого кажуваш затоа што баш последниот албум според многу критичари им е најлош, јас донекаде се согласувам со нив. Muse ми е еден од поомилените бендови а на Black Holes and relevations изгледа како воопшто да не се потрудиле.

На сите претходни албуми има огромна доза на конзинстентност и на прекрасна продукција-мене ова повеќе ми изгледа како Incestide на Nirvana, кадешто се собрани повеќе снимаени и неиздадени песни и ставени во еден нетематски албум.

Но како и да е ако ти се допаднал овој тогаш постарите албуми ќе ти бидат апсолутен фаворит.:pank:

Па не ми е битно дали албумот е нетематски, бидејќи ми се допаѓаат повеќе песни од него, иначе ми се допаѓаше и албумот Absolution

Па не ми е битно дали албумот е нетематски, бидејќи ми се допаѓаат повеќе песни од него, иначе ми се допаѓаше и албумот Absolution
За мене Absolution им е најдобар до сега.

[media]http://video.yahoo.com/video/play?vid=1251276[/media]
Убава песна, интересен спот.

[media]http://video.yahoo.com/video/play?vid=1251276[/media]
Убава песна, интересен спот.

Никогаш не ми се свиѓале, ниту оваа песна не е исклучок, ама спотот е сасвим океј.

Deep Purple ... Najdobar bend ( spored mene ) ...

Јас, ако твоето мислење се однесува на Иан и дека нема бољи од него... два збора - Фреди Меркјури.

Крај на приказната.

Queen на чело со Фреди Мекјури

WhiteSnake, извини ама неможам да прочитам ништо од предходниот пост. Ќе можеш ли со малку поголем фонт да напишеш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom