shadow_rr
Resistance is Futile
Ај честито, Мартине! Btw, Ibanez е гитарата? Јас си мислев дека пак ќе даваат од тие јамахите. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште се Јамахите , ама може да ја шитне па да си земе ИбанезАј честито, Мартине! Btw, Ibanez е гитарата? Јас си мислев дека пак ќе даваат од тие јамахите.![]()
А патем забелешка , басистот на Крпен Живот 10 пати дојде да не праша дали може да му ги дадеме ливчињата за гласање , му требале.![]()
Аааа лошо сте прошле...ја дојдов на пола фест и си излегов порано зашо бев на роденден. Али ова со барањево...не го бива. Порано барем имаа стил. Бендот си носи друштво и од друштвото женските особи се шетаат по салата и бараат ливчиња понекогаш нудејќи работи...шо мислите Темјан како победија преклани. Али не се секирајте многу...главна цел на Рокфест е да си отсвириш на добро озвучење да ти дојде како промоција.
Честитки до бендовите што победија (иако не ми се свиѓаа многу) и честитки до Мартин за гитарата.
Имаш право...боље само што ве замолил.Според ова што го кажуваш , добро сме прошле , замисли басистот да ни нудеше нешто![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Според ова што го кажуваш , добро сме прошле , замисли басистот да ни нудеше нешто![]()
Ако земеш Jackson RR ќе ти провалам во станот.da yamaha e ama ke gi dadam dvete pa izglea ke zeam ibanez a ako iam neso poise kes ke zeam jackson rr
Ќе морам да се вмешам.намештаљки маме им ебам ааааааааа!!!!!! панкери бедни!!!! крпете си го животот да ви е**м провинцијалците!!!!!
тој типот шо ја доделуваше гитарата се изнафали :pos2:
честито гитарчето мартин....
Beyond the Horizon![]()