РОК-ФЕСТ 09

• Креатор на темата Креатор на темата Пуци
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
50 и нешо има тие ружите бтх 49 а амброз незнам...

epa okkkk фала ти... шо значи втори сме сеа а и бтх значи уште имаат шанси за да влезат у финале ако у наредниве вечери не се деси некој второпласиран да има повеке од 49 гласа

aj ja ke vi kazam najubavo ja bev koa gi borea red rose imaa 56 nie 45 a ambroz 39:)

Red Rose be.... Pa koa veke tepaa ni BTH ni Ambroz barem Complex Disorder da tepaa i atmosfera krenaa i sve.

Тотално се согласувам.

aj ja ke vi kazam najubavo ja bev koa gi borea red rose imaa 56 nie 45 a ambroz 39:)

Малце ми е чуден бројов на гласовиве немаше толку луѓе колку што имало гласови ;)
А Complex Disorder колку гласа имаа?
Btw ова рок-фестов боље да го прекрстат во дет-метал фест.

полош бенд од тие Complex Disorder немав слушнато одамнааа. Да се немало слух до толку е нешто невероватно.

Иначе гласовите неможат да се наместат и да сакаат. Тоа ќе ви го каже било кој што настапувал на РокФест. Многу просто, кој има повеќе луѓе викнато поголеми шанси за победа и крај. Или стварно да е добар бендот па да ги победи и нив.

Jas mislam deka nema nishto chudno vo glasovite.. koga pola i povekje vo salata bea od Delchevo... taka da site glasale za Red Rose.. A i dobri bea sho.. =]
A ambroz mene lichno ich ne mi se svigjaa...
Ova ne e rok-fest... tuku metal fest.. hehe..

Jas mislam deka nema nishto chudno vo glasovite.. koga pola i povekje vo salata bea od Delchevo... taka da site glasale za Red Rose.. A i dobri bea sho.. =]
A ambroz mene lichno ich ne mi se svigjaa...
Ova ne e rok-fest... tuku metal fest.. hehe..
Амброз лошо исвиреа иначе јас што ги имам слушано баш се супер.Лично многу ми се свиѓаат

Абе шо ве нема сеа да серете за БТХ него лом напраија па ќутите??? :) И после не било до Трипе, до мене беше, немаше на таа свирка место за мене у прв ред и затоа беа тапа! Него еве видовте дека можат да одсвират топ ако е се ок и ако има монитори! :) А за гласовите бев и ја на броењето и уште не ми се веруе као тепаа тие! Значи немаше толку луѓе бе! А Амброз и БТХ не тепаа зашо ист круг на луѓе се бе! А факт е дека на рок фест барем пола гласови си ги договараш со другари (т.е друштвото го носиш у МКЦ) е сеа Амброз и БТХ се у исто друштво па за кој да гласаме у курац х) Не, шала на страна, нема зашо да се замара ниеден бенд дали влегол или не, коа финалето и така и така ќе биде 5000000000% местено! Него му држам на Мартин (antitalent) среќа гитарата да ја земе зашо мислам дека ја заслужуе! :pipi:

Токму така...се согласувам со томи
Поготово со овој дел:“А факт е дека на рок фест барем пола гласови си ги договараш со другари (т.е друштвото го носиш у МКЦ) е сеа Амброз и БТХ се у исто друштво па за кој да гласаме у курац х)„

Многу ми беше тешко да се одлучам за кого да гласам,па затоа гласав за редроус:)

Многу ми беше тешко да се одлучам за кого да гласам,па затоа гласав за редроус:)

:))))))))) сеа фановите на амброз и бтх да не се чудат зашто не тепалe излеа повекето вака се одлучувале :)))

ХАХАХА
Згрешка си...
Ја за бтх си гласав,нема шанси да гласам за тие ружите...

Абе а стварно финалето ќе се одржувало у Штип????
Мене ми кажа бубњарот од амброз така...

ХАХАХА
Згрешка си...
Ја за бтх си гласав,нема шанси да гласам за тие ружите...

Абе а стварно финалето ќе се одржувало у Штип????
Мене ми кажа бубњарот од амброз така...

Финалето нема да се одржува во Штип, него првите 3 бендови со најголем број на гласови, ќе одат да свират во Штип.

а кога би била таа свирка у штип ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom