Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека Red Rose имаа околу 60-тина гласа БТХ-45 и Амброз-39да не знае некој по колку гласа имаа прво и второ пласираниот ?

Red Rose be.... Pa koa veke tepaa ni BTH ni Ambroz barem Complex Disorder da tepaa i atmosfera krenaa i sve.
aj ja ke vi kazam najubavo ja bev koa gi borea red rose imaa 56 nie 45 a ambroz 39![]()

Амброз лошо исвиреа иначе јас што ги имам слушано баш се супер.Лично многу ми се свиѓаатJas mislam deka nema nishto chudno vo glasovite.. koga pola i povekje vo salata bea od Delchevo... taka da site glasale za Red Rose.. A i dobri bea sho.. =]
A ambroz mene lichno ich ne mi se svigjaa...
Ova ne e rok-fest... tuku metal fest.. hehe..
И после не било до Трипе, до мене беше, немаше на таа свирка место за мене у прв ред и затоа беа тапа! Него еве видовте дека можат да одсвират топ ако е се ок и ако има монитори!
А за гласовите бев и ја на броењето и уште не ми се веруе као тепаа тие! Значи немаше толку луѓе бе! А Амброз и БТХ не тепаа зашо ист круг на луѓе се бе! А факт е дека на рок фест барем пола гласови си ги договараш со другари (т.е друштвото го носиш у МКЦ) е сеа Амброз и БТХ се у исто друштво па за кој да гласаме у курац х) Не, шала на страна, нема зашо да се замара ниеден бенд дали влегол или не, коа финалето и така и така ќе биде 5000000000% местено! Него му држам на Мартин (antitalent) среќа гитарата да ја земе зашо мислам дека ја заслужуе! 

Многу ми беше тешко да се одлучам за кого да гласам,па затоа гласав за редроус![]()
)))))))) сеа фановите на амброз и бтх да не се чудат зашто не тепалe излеа повекето вака се одлучувале
))ХАХАХА
Згрешка си...
Ја за бтх си гласав,нема шанси да гласам за тие ружите...
Абе а стварно финалето ќе се одржувало у Штип????
Мене ми кажа бубњарот од амброз така...
а кога би била таа свирка у штип ?