antitalent
idiotizam i renesansa....
- Член од
- 22 јануари 2009
- Мислења
- 182
- Поени од реакции
- 6
pa vaka neame druga svirka...a za na skolka toa ako svirme ja neznam abi znael taka da ne svrime

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаме боље снимки....ебаго!!!!
Не за друго ептен лошо се слуша. И со среќа на рок фест. Ја само незнам како ќе го изведам тоа на 26ти.... да му се невиди секогаш тој чкарт денот на рок фест ставаа бендови шо ама ич не ме интересираа..бива ли сеа вака.
У капитал панишмент бубањот ич не ми се свиѓа! Ептен е монотон и мутав! А гитарата и вокалот ми се океј![]()
Некој да не знае што свират Complex Disorder, Red Rose, Pig BC и Noi53.
E ајде де и ја викам тоа . 20 промоции на албумот на СФ. Ми скурчеа :kesa:.Леееј аман бе више пак промоција на албумот на СФ???? Пер не чини толку многу, ќе се здосадат од толку свирки :/ Иначе бев денес кај БТХ у гаража и спремаат нешо ептен ауу за рок фест! И ја би ви рекол речете им па дека грешеле зашо ненормално се стегнале х) Ако им речете уше два три пати така про ќе станатШала на страна, супер одсвиреа, а и инструменталката ќе имате шанси да ја слушнете малце изменета што мене лично ептен ми се свиѓа
![]()