BoogieMan
#%$!
- Член од
- 24 август 2006
- Мислења
- 364
- Поени од реакции
- 19
И за овие ќе мора сосе вокал... ај на рок фест.Еве и од еклипсата мајспејс http://www.myspace.com/eclipsepp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И за овие ќе мора сосе вокал... ај на рок фест.Еве и од еклипсата мајспејс http://www.myspace.com/eclipsepp
Новиот матријал им е апла пауерАбе томи ја знам дека BTH се мелодикдед-дет...за пауер не сум слушнал до сеа...![]()
pa ne samo novite eve i palin of desire...staj te i clean vokal cist power e....inace ke svirime novi raboti ke viijteНовиот матријал им е апла пауериначе и на мајспејс им пише дека имаат повер у нив
за 26ти и за 3ти јас сум за собиранка![]()
Еве јас со мало закаснување. Јас сум у Capital Punishment, ритам гитаристот. Ќе свириме на 3ти април. Свириме некој треш измешан со хардкор, иако иаме многу експериментални ствари xD Како на пример интрото, коешто ни е на проФилВе поканувам еве јавно, сите да дојдете, ќе биде закон, се надевам
![]()
Ja ja имаВ! Ја избришав! У телефон ја имавНеможе сеа вака,уште непочнало гласови да собирате...Маркоо џабе се мучиш,никој ја нема
Еве јас со мало закаснување. Јас сум у Capital Punishment, ритам гитаристот. Ќе свириме на 3ти април. Свириме некој треш измешан со хардкор, иако иаме многу експериментални ствари xD Како на пример интрото, коешто ни е на проФилВе поканувам еве јавно, сите да дојдете, ќе биде закон, се надевам
![]()
www.myspace.com/capitalpunishmentmk
mn ednostavno ke does ke cues i ke si odis:pos2::pos2:Напрајте боље снимки....ебаго.
Не за друго ептен лошо се слуша. И со среќа на рок фест. Ја само незнам како ќе го изведам тоа на 26ти.... да му се невиди секогаш тој чкарт денот на рок фест ставаа бендови шо ама ич не ме интересираа..бива ли сеа вака.
У капитал панишмент бубањот ич не ми се свиѓа! Ептен е монотон и мутав! А гитарата и вокалот ми се окејСакаме боље снимки....ебаго!!!!
Не за друго ептен лошо се слуша. И со среќа на рок фест. Ја само незнам како ќе го изведам тоа на 26ти.... да му се невиди секогаш тој чкарт денот на рок фест ставаа бендови шо ама ич не ме интересираа..бива ли сеа вака.