Roger Brothers - во наши раце

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Ја ги тепав .. реков неколку поста уназад дека ке го јадат стапот :pos:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Правата песна им беше подобра...Француска дама :vozbud:

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Имаат кеш,имаат спот,може да ви се свиѓа...а може и НЕ:)

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Не е од нив француска дама...туку од едни уште погрев типци КАКО БРАЌА

Леле Француска Дама еј .. сеа ми текнуе на телевизија ги глеав, какви морони чоече, полоши и од роџер брадрс .. добро бре зашто постојат вакви луге на планетава, мисалм шо им е филмот со песнава .. тој кретенот бре со плетенките и нешо пура пуши, гнида шугава .. тој другиот па нешо кељав смрдеж со крст шо му виси на вратот и нешо набилдан мангуп ова она племе му јебем .. леле па и типкана шо има фаца ко гс на теле и цело време повторуе "сакам да сум твоја љубов" едно 650.000 пати да ти се присере просто .. абе сам себе го убијал :pos:

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Леле Француска Дама еј .. сеа ми текнуе на телевизија ги глеав, какви морони чоече, полоши и од роџер брадрс .. добро бре зашто постојат вакви луге на планетава, мисалм шо им е филмот со песнава .. тој кретенот бре со плетенките и нешо пура пуши, гнида шугава .. тој другиот па нешо кељав смрдеж со крст шо му виси на вратот и нешо набилдан мангуп ова она племе му јебем .. леле па и типкана шо има фаца ко гс на теле и цело време повторуе "сакам да сум твоја љубов" едно 650.000 пати да ти се присере просто .. абе сам себе го убијал :pos:
Врати се на темата, кај ги тепаше? :tapp:

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Врати се на темата, кај ги тепаше? :tapp:
Абе ја излегов надвор да зеам цигари ова она, и ги начекав тројцата тука кај 3 бисери, доаѓам до нив и коа фатив дингере дингере дингере бумбар ги напраив, абре летаа заби, црева, крвишта ...

Член од
18 ноември 2008
Мислења
92
Поени од реакции
9
Абе ја излегов надвор да зеам цигари ова она, и ги начекав тројцата тука кај 3 бисери, доаѓам до нив и коа фатив дингере дингере дингере бумбар ги напраив, абре летаа заби, црева, крвишта ...
:pos2:респект:zver:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
И коа стана од спиење, креветот жива вода?? Страшен сон си сонувал, морам да признаам и да те респектирам:pos2:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Вака така изнапишавте за нив 9 страни или 130 мислења. И тука следува реченицата Позади добриот коњ се крева прашина. Епа ги направивте добри, им ги дигнавте курињата сега да очекуваме уште еден спот.
Станавме бенд познат, девојките ваши сега во наши раце, кешот е во наши раце наши раце наши рацееееееееееееее
серковци

Acctic

Диџеј во подем :)
Член од
8 јануари 2009
Мислења
97
Поени од реакции
6
Аман бре толку се :kesa:

ZACKY VENGEANCE

chuck SUCKScorey ROCKS
Член од
25 ноември 2008
Мислења
226
Поени од реакции
16
Проклето лошо.
Најлошите минути во мојот живот .
Мајќе ми ако можам да ги видам у живо ќе ги истепам за нивно добро . Да не се брукаат по телевизии после...
Ебате копиљаците уфилмани ...
за греотка се ама ај може ќе им помине.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Џабе им е. Неможат поголем лом да бидат од ова...

Kajgana Shop

На врв Bottom