Fallen`Angel
Im Gotham's Reckoning
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 5.658
- Поени од реакции
- 75
Ја ги тепав .. реков неколку поста уназад дека ке го јадат стапот 

Не е од нив француска дама...туку од едни уште погрев типци КАКО БРАЌАПравата песна им беше подобра...Француска дама![]()
Имаат кеш,имаат спот,може да ви се свиѓа...а може и НЕ![]()
Не е од нив француска дама...туку од едни уште погрев типци КАКО БРАЌА
Врати се на темата, кај ги тепаше?Леле Француска Дама еј .. сеа ми текнуе на телевизија ги глеав, какви морони чоече, полоши и од роџер брадрс .. добро бре зашто постојат вакви луге на планетава, мисалм шо им е филмот со песнава .. тој кретенот бре со плетенките и нешо пура пуши, гнида шугава .. тој другиот па нешо кељав смрдеж со крст шо му виси на вратот и нешо набилдан мангуп ова она племе му јебем .. леле па и типкана шо има фаца ко гс на теле и цело време повторуе "сакам да сум твоја љубов" едно 650.000 пати да ти се присере просто .. абе сам себе го убијал![]()
Абе ја излегов надвор да зеам цигари ова она, и ги начекав тројцата тука кај 3 бисери, доаѓам до нив и коа фатив дингере дингере дингере бумбар ги напраив, абре летаа заби, црева, крвишта ...Врати се на темата, кај ги тепаше?![]()
:pos2:респектАбе ја излегов надвор да зеам цигари ова она, и ги начекав тројцата тука кај 3 бисери, доаѓам до нив и коа фатив дингере дингере дингере бумбар ги напраив, абре летаа заби, црева, крвишта ...
И коа стана од спиење, креветот жива вода?? Страшен сон си сонувал, морам да признаам и да те респектирам:pos2:Абе ја излегов надвор да зеам цигари ова она, и ги начекав тројцата тука кај 3 бисери, доаѓам до нив и коа фатив дингере дингере дингере бумбар ги напраив, абре летаа заби, црева, крвишта ...
за греотка се ама ај може ќе им помине.Проклето лошо.
Најлошите минути во мојот живот .
Мајќе ми ако можам да ги видам у живо ќе ги истепам за нивно добро . Да не се брукаат по телевизии после...
Ебате копиљаците уфилмани ...