Fallen`Angel
Im Gotham's Reckoning
- Член од
- 26 мај 2007
- Мислења
- 5.658
- Поени од реакции
- 75
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.metalstorm.net
Ја ги тепав .. реков неколку поста уназад дека ке го јадат стапот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Правата песна им беше подобра...Француска дама![]()
Имаат кеш,имаат спот,може да ви се свиѓа...а може и НЕ![]()
Не е од нив француска дама...туку од едни уште погрев типци КАКО БРАЌА
Леле Француска Дама еј .. сеа ми текнуе на телевизија ги глеав, какви морони чоече, полоши и од роџер брадрс .. добро бре зашто постојат вакви луге на планетава, мисалм шо им е филмот со песнава .. тој кретенот бре со плетенките и нешо пура пуши, гнида шугава .. тој другиот па нешо кељав смрдеж со крст шо му виси на вратот и нешо набилдан мангуп ова она племе му јебем .. леле па и типкана шо има фаца ко гс на теле и цело време повторуе "сакам да сум твоја љубов" едно 650.000 пати да ти се присере просто .. абе сам себе го убијал![]()
Врати се на темата, кај ги тепаше?![]()
:pos2:респектАбе ја излегов надвор да зеам цигари ова она, и ги начекав тројцата тука кај 3 бисери, доаѓам до нив и коа фатив дингере дингере дингере бумбар ги напраив, абре летаа заби, црева, крвишта ...
И коа стана од спиење, креветот жива вода?? Страшен сон си сонувал, морам да признаам и да те респектирам:pos2:Абе ја излегов надвор да зеам цигари ова она, и ги начекав тројцата тука кај 3 бисери, доаѓам до нив и коа фатив дингере дингере дингере бумбар ги напраив, абре летаа заби, црева, крвишта ...
Проклето лошо.
Најлошите минути во мојот живот .
Мајќе ми ако можам да ги видам у живо ќе ги истепам за нивно добро . Да не се брукаат по телевизии после...
Ебате копиљаците уфилмани ...