Roger Brothers - во наши раце

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Таа е моја генерација од гимназија. Од Скопје. Незнам што филм е влезена али изгледа сака да биде "славна".

Иначе, чудо. До сега не се појави некој да ги брани.

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Абе дечките јес дека не знаат да пеат,срање се али си имат пари и си можат да си праат спотови додека ни "забеганите" седиме пред компјутери и пишиме на форумот за нив:nesum:.Они си уживат у животот,си ги трошат парите и си имат се што сакат.Ах пуста љубомора.:pos::pos:

А

Александра Д.

Гостин
Леле ама глупави се..за срам...
Ако одат на Евровизија мене до утре ме нема:uvo:

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Морони + на нашата богата музичка естрада.

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
Колкууу не можам да ја поднесам плавата цура што никако не може да си ја порасне косата.:uvo: Играше и кај Боки 13 и каде уште не. Поодвратно створење немам видено до сега.
А за маливе да...точно е дека се ептен уфурани и не верувам дека долго ќе потраат

Абе дечките јес дека не знаат да пеат,срање се али си имат пари и си можат да си праат спотови додека ни "забеганите" седиме пред компјутери и пишиме на форумот за нив:nesum:.Они си уживат у животот,си ги трошат парите и си имат се што сакат.Ах пуста љубомора.:pos::pos:
Speak for yourself ! :wink:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Ср*ње песна, ср*ње деца, ср*ње татко.
Иначе паткарот (слаткар) се гледа дека се повеќе и повеќе пропаѓа чим се решил да учествува во правење на ваков тежок шунд.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Ке им се може дур ја не ги фатам еден ден на улица да ги здрвам од ќотек .. просто ми е срам кога ке ги видам на телевизија, вакви фаци ја брукаат државата бре еј бре еј ..
лол лол лол х) Ако си силен ко тој нааватар шо ти е наебале брат х) :pos2: Олл хеил д принс оф ол сејанс! ВЕЏИТА! :) Мада брат заслужуваат еден така јак ќотек! Тоа е наш бренд! х)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Срање се. Да не се повторувам, на минатите страници се имаат изјаснето многу убаво некои членови.

Тој најмалиот го гледав на А1 рапуваше на Ayo Technology пред некоја вечер. Поголем фалш немав чуено, ама кога стои некој зад нив, кога ги форсира, мора да ги пуштаат:jaj:.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
лол лол лол х) Ако си силен ко тој нааватар шо ти е наебале брат х) :pos2: Олл хеил д принс оф ол сејанс! ВЕЏИТА! :) Мада брат заслужуваат еден така јак ќотек! Тоа е наш бренд! х)
Па дур глеав Драгон Бол осеќав дека секој ден станувам се поише и поише како него (злобен, арогантен, желба за убивање ... ) и еден ден отидов на друга планета каде што почнав да тренирам на околу 450 пати поголема гравитација од оваа на земјата, и тренирав тренирав тренирав се дур не станав најсилен во целата вселена, што значи сега можам да се движам со брзина на светлината, да уништувам цели планети и цивилизации, да правам енерџи бластови ... итн ... шо значи роџер брадрс нека му се пазат:pos:

мада ова нема везе со темата ама досадно ми е малку, ај ке идам надвор снешко да правам :pipi:

Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
Сите мангупи имате поздрав од мојот татко, а сите женски и теткици што незнат да беглаат и да прават питулици имате поздрав од мојата МААААААЈКАААААААААААААА!

Дегени најголеми на свет! Брука:kesa:

Член од
3 јануари 2009
Мислења
38
Поени од реакции
0
Леле... па шо дека имаат пари бе???
Многу луѓе имаат па не се ко нив уфилмани....
Жал ми е за децава!

Alo 192

имам симпатија
Член од
7 октомври 2008
Мислења
353
Поени од реакции
11
еј не ми се веруе дека 7 стране напишасте за овија ретоси

Kajgana Shop

На врв Bottom