Roger Brothers - во наши раце

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Ne se ni od daleku edni od najbogatite semejstva vo Makedonija.
Bogati se, da, ali ako na spotovi gi troshat parite neznaci deka se najbogati u mkd.
Ги знам:smir:
Нивната куќа е препозната т.е тоа не е куќа, музеј е:icon_lol:
ооогромна е, многу пејачи таму имаат снимано спотови, имаат стаклени лифтови, а и татко им е познат богаташ

и не се богати а:uvo:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
они станале бренд, ОМГ:nesvest:
што бренд? лузер-вана-би-ѕвезда бренд?:uvo:

ооогромна е, многу пејачи таму имаат снимано спотови, имаат стаклени лифтови, а и татко им е познат богаташ

и не е кич куќава а?
од што сакале да ја направат луксузна, имаат измешано секаков можен стил, од кристални лустери и мермерни маси до минимализам и резбани скали:uvo:

џабе им се парите, не вредат ни денар сите заедно

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238

Za Trifun se mrlja!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
јас го знам најстариот,додека идев редовно у школо со него бев у клас,у фискултурно учи,иначе не знаете како се облекува!!!
Фармерки некои со штрафови и 10000 такви глупости и маица на прерамки 3 за 100 што се на Бит Пазар,мноогу ми е онака клошарски!
Се филма али тоа ти е,моментално му се може...

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Леле само колку е добри дечкиве.. Јаооо... Ама добри за, чистачи на WC-ња и такви ствари.. А за друго нешто не верувам дека ги бидува.. Туку да братеее... Ти се познат бренд.. Јаооо, страшна работа... Еј абе ајде сите да бидеме рапери?? Кој сака да биде рапер??? Леле што нема по светов.. Абе што светов, во Македонија што нема.. Аххх..:helou::helou: Гоџер Бротхерс братеее:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Им се може бе :icon_lol:
А иначе осеќам дека ќе станат „славни“... Вака или онака :)
Кај нас не се бара талент, ако имаш кеш можеш и пејач да бидеш :) Докажано повеќе пати... Да видиме до кога ќе издржат....
И Магаре да е во споственост на позната фамилија, може да стане пејач(ако ги сметаме за тоа овие чкртанициве)..

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Колку ме нервираат вакви уфилмани фаци ебате.. За ништо не ги бива а мислат дека се ѕвезди. Баш пред месец дена у дискотека го гледав овој помалиов. Брејкденс играше у сред дискотека, фаца се праеше.. А ГРД Е КО БОРАНИЈА:pos2:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Фолен ај сепак ќе ти зеам работата...

Добро бе кој нормален ги пуштил овие да праат спот бе? Види ги какви се за нигде бе? А па текстот????!!!!! Вашите женски се ВО НАШИ РАЦЕ! Која женска ќе те сака тебе бе имаш ли огледало у тоа куќата огромна? Па уште и у текстот вика имате поздрав од мојот ТАТО х))))) ЛЕЛЕЕЕ КРЕТЕН!! КАДЕ СО ТОЈ ПАМЕТ БЕ! ЈА МИСЛАМ НИ ДО ШУТКА НЕ СТИГАШ! Баш ме интересира дали читаат на Кајгана или тоа е прениско за нив да зборат со шутраци ко мене и фолен шо само кењаат за нивната ПЕРФЕКЦИЈА! х) Ко прво имаат мозок на 2 годишно дете... мислат дека со пари се се купуе! Второ неписмени се... ВЕЌЕ СМЕ БРЕНД! АБЕ АЈДЕ! САМИ ЗА СЕБЕ СИ ВИКААТ ВЕЌЕ СМЕ БРЕНД!!!!!!!!! ВЕЌЕ СТЕ КРЕТЕНИ! ГЛУПАЦИ! ИДИОТИ АМА БРЕНД НЕ БРЕ!

Јоу Јоу! Ја сум Лео! И шо сеа? Ја сум Томи и не ми е мило шо те запознав...

Не веруем дека секој може да го прави ова!

Абе жими газов! Сте стаиле 3 годишно дете у спот и НЕМОЖЕ СЕКОЈ ТОА!?!?!?!?!
АЈ ПОРАСНЕТЕ И ПОСЛЕ ПРАЈТЕ СЕ НЕШО! И БАШ МЕ ЗАНИМА ДАЛИ ЖЕНСКИТЕ ИМ СЕ СМЕАТ У ФАЦА КОА СЕ ПРААТ ОВИЕ КЛОШАРИВЕ ВИДИ КОЈ СУМ ЈА!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Колку ме нервираат вакви уфилмани фаци ебате.. За ништо не ги бива а мислат дека се ѕвезди. Баш пред месец дена у дискотека го гледав овој помалиов. Брејкденс играше у сред дискотека, фаца се праеше.. А ГРД Е КО БОРАНИЈА:pos2:
I! vrska nema od igranje! Ja igram bolje dnb dance nego on brejkdens!
Toa maloto 6-7 godishnoto najbolje im igra zhimi se! samo toa e faca xD

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
хаха.. ехх до кај стигна нашава естрадаа, само многу ми е жал за слаткар бе.. добар рапер, само се зезна што почна да им пишува текстови на овие срањава.. му го крадат стилот на пеење и рецитирање, нечини тоааа.. ама јебига сака слаткар секое сабајле по некој "кец" хехе... мани ис пауер.. мислам имам слушнато дека и роџер татко им е наркич нешто кока мока.. ама тоа е, иначе париве што ги имаат.. татко им работел за кралицата на Холандија или Англија незнам точно, резбал тоа палатата и му дала чек да упише бројка што сака..

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Абе овие да не беа на почетокот на спот еден на Елена што беше нешто демек ја собра некој режисер и после пееше позади сцена? Мислам тие се децата на почеток што играа со незе.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
И пак истата песна. Не знам по кој пат ќе ја напишам реченицава. “Нивниот карван си проаѓа, а кучињата нека лаат.“

Ретардирана им е песнава, и целокупно земени си се ретардирани, точно е тоа ама... вака-така во право се. Во нивни раце е се што еден просечен 16 годишник би посакал да има. Пари, дружба со “фаци“ (па макар и за повеќецифрена сума), популарност, песни и спотови снимени без мака, а за девојчиња, фала богу - спонзорството сеуште постои како институција, па и тоа си имаат.

Додека просечниот Станко ќе се тресе од студ делкајќи социјалка Горско/Смедеревка на клупа во маало, Давид ќе игра брејк денс во Колосеум, притоа потпалувајќи пиќиња со слично ниво на интелигенција. Му се може бе. И понатаму ќе му се може. А јас, и вие мили мои, ќе седиме на форум и ќе расправаме каде живеел, кај учел, колку пари добил Слаткар и чива сестра им играла во спотот. Ете така.

jeeeee8

Like dreams
Член од
28 ноември 2008
Мислења
647
Поени од реакции
16
И пак истата песна. Не знам по кој пат ќе ја напишам реченицава. “Нивниот карван си проаѓа, а кучињата нека лаат.“

Ретардирана им е песнава, и целокупно земени си се ретардирани, точно е тоа ама... вака-така во право се. Во нивни раце е се што еден просечен 16 годишник би посакал да има. Пари, дружба со “фаци“ (па макар и за повеќецифрена сума), популарност, песни и спотови снимени без мака, а за девојчиња, фала богу - спонзорството сеуште постои како институција, па и тоа си имаат.

Додека просечниот Станко ќе се тресе од студ делкајќи социјалка Горско/Смедеревка на клупа во маало, Давид ќе игра брејк денс во Колосеум, притоа потпалувајќи пиќиња со слично ниво на интелигенција. Му се може бе. И понатаму ќе му се може. А јас, и вие мили мои, ќе седиме на форум и ќе расправаме каде живеел, кај учел, колку пари добил Слаткар и чива сестра им играла во спотот. Ете така.
:pos2::pos2: така е, ама не ги бива за пејачи дефинитивно. Се срамам кога гледам такви, озбилно, незнам дали нкој така почувствувал кога гледа некој друг дека се фура безвезе и праи глупости а мисли дека прави нешто добро.
И не ми криво за пари дека имаат нека си имаат и дупло, ама за музика некако:nenene:, само малцекото е интересно, ги вади!

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Ке им се може дур ја не ги фатам еден ден на улица да ги здрвам од ќотек .. просто ми е срам кога ке ги видам на телевизија, вакви фаци ја брукаат државата бре еј бре еј ..

Kajgana Shop

На врв Bottom