РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште немав видено газда да води тим абе комедии :pos: Очекувам кај и да е и Абрамович еден ден да почне да го тренира Челзи и да му удри клоца на Мурињо или шеикот од Катар ПСЖ.Газдава ви е многу еластичен како балерина е за све го бива :pos:

Си чул за Гунар Прокоп?
Прашањево е реторичко, не мора да одговориш:)

A пази има и бетер, тренер што лапа преку 100 000 евра годишно, да си отиде од сала со поглед кон паркетот, зошто некој газда му одржа лекција по модерен ракомет :свиркам:

Да до него е ... eпско нешто невидено :vozbud:
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 01:56 ---
Си чул за Гунар Прокоп?
Прашањево е реторичко, не мора да одговориш:)

Да бе на Хипо,ја кога му пцуев мајка роѓена ти бони-топ за ужинка јадеше :)

Цитро ми ги направи цитрони со непознавање и провокации.

Секаде на друго место во МКД бубрег ќе го направеа од ќотек али Комити мора да удоволуваат ќефови тука. Следен пат лупање од земја на таквите и памет за друг пат.

Он ќе влагал со шал на ливерпул на трибина на манчестер. Иди легни си бе и глеј си го рк Куманово или како и да беше оти карти за Вардар - Металург нема, само од малите екрани ќе не гледаш.

Да бе на Хипо,ја кога му пцуев мајка роѓена ти бони-топ за ужинка јадеше :)

Абе дете јас имав за ужинка сирењачи (ваљда вака се викаа:)), платени на почеток на школска година. Ни ги даваа на голем одмор, а искрено појма немам што ти е тоа бони-топ. Си ме помешал со некој копиљ веројатно.

Абе едно ми е чудно само, сигурен сум дека за ова дете што е на сликите на Коњаникто викаа овие дека е тепано, како така не ми е јасно, на втората слика нема ни модрица ни маицатра да ме изгужвана барем а не скианта? Да не тркнале до дома да му ја испеглаат а и толку брзо изсчезнуваат модрици и црвенила на лицата??

Е тоа де браво.Баш таа глупост на некои членови не ја разбирам.Нека пропадне Металург бе Кромити па после ваш Вардар нека игра со Овче Поле и Струга па правете титули колку сакате со аматерски екипи.Толку и аир ќе видите од тој пропаст.
Побрзо Самсоненко ќе си ги збере парталите него што Макстил да пропадне пуста радост ваша.
Самсоненко уште пред 3 години го финансираше жрк вардар ама никој не знаеше,можи му ги плаќаше само становите на неколку ракометарки кои неа беа од скопје и патувањето во лигата.најголемо влијание за вложувањето негово во жрк вардар има Наталија Тодоровска која тогаш го водеше жрк вардар,а во рк вардар си влезе од свои причини,виде дека можи да се носи со минчолург...

GIL_4974_resize.jpg

Највероајтно во зеленито дуксер тоа е жената а овој во пума тренерката е дететот мало 5 годишно.
GIL_4978_resize.jpg

Во блоков не гледам ни една жена со мало дете, или пак ќорав сум што е работа??

А и чудно викаат биле напднати детето и жената пошо се израдувале на гол на МЕтлаург,а да потсетам моментот коа се деси инцедентот Метлаург веќе немаше 2-3 мин гол дадено, и плус они побараа тајмаут, што значи после гол на Вардар се дешава инцедентот хмм и тука не ми е јасно.
Значи 5-годишното дете се израдувалко на гол на Вардар и било исптеано од Комити???

И до крај едн опрашање до патриотите зашто од толку навивачи вотој блок пдо нас, само тие двајца беа напданти??
Едит: И ова ќе го заборавев гледам предходно не ми одоговри никој, Зашто тие што беа напданти двајца беа упасени од полицијата??

GIL_4798_resize.jpg

GIL_4808_resize.jpg

Гарант е од првата екипа на Пирати,штом го има на секоја втора слика..:D
GIL_5116_resize.jpg

:pos:
Искрено овај фотографот од Металург треба да закочи малку...
Не смее да се објавуваат слики(каде шо јасно се гледаат фаци) на навивачка трибина бе алооо?
Или фенси е да се објавуваат слики,да има по некој лајк..
Ех колку сме назад...:facepalm:

Реално, во сите навивачки групи има добар дел на навивачи кои воопшто не се замараат за спортот, него одат од некои други причини на стадион. И затоа за секој инцидент така ќе реагира народот, оти има и многу уфилмани хулигани, чија цел е да провоцират и да направат некој инцидент. Еве сеа конкретно, како што викате овие 2цата ве испровоцирале нешто, си го добиле. Арно ама ние на телевизија видовме како Комити се маваат со полицијата и нормално е одма да се јаде гомна за вас. :) Оти сигурно и кај вас има такви дечки, а народот тоа го знае. И еве сеа некој постар што не барата многу со интернет ќе рече, ах овие Комити ако не направат инцидент не бива, притоа не знаејќи како настанал истиот. Мислам ме разбирате што ми е муабетот. :) Можеби пак и вие лажете и ја ублажувате ситуацијата, појма неам.

Во секој случај ептен гадни ми се сцените како таа на Јуве-Интер на пример. Во никој случај не оправдувам тепање само оти бил навивач на Интер или на Јуве. Е сеа ако јадел гомна (значи вреѓал, а не провоцирал нешто ситно во смисла вашиот тим е 8мо место, играта ви е заникаде слично) тогаш јебига, сам си го барал. :)

Муабетот ми е 0:35 - 0:50 на видеово. :)

GIL_4798_resize.jpg

GIL_4808_resize.jpg

Гарант е од првата екипа на Пирати,штом го има на секоја втора слика..:D
GIL_5116_resize.jpg

:pos:
Искрено овај фотографот од Металург треба да закочи малку...
Не смее да се објавуваат слики(каде шо јасно се гледаат фаци) на навивачка трибина бе алооо?
Или фенси е да се објавуваат слики,да има по некој лајк..
Ех колку сме назад...:facepalm:

Не е само овј бе, од мкд.мк, екипа, република, вечер милион вакви вака сликаат и без проблем си ги објавуаат сликите.
А повеќето и тоа го научија па се лепат на шипјка дремат.

Не е само овј бе, од мкд.мк, екипа, република, вечер милион вакви вака сликаат и без проблем си ги објавуаат сликите.
А повеќето и тоа го научија па се лепат на шипјка дремат.
Не треба после да се чудиме шо фрчат пријави на сите страни....
И во Битола ист проблем,со порталот Конзули...:facepalm:

Металург да не беше немаше да има подем во македонскиот ракомет, да ти е*ам македонците што сакате да пропадне Металург, од старт не сте КОМИТИ(пола од вчера станаа) ако сакате да пропадне Металург, си го имате стаено во глава од времето Вардар бил име бренд к*р палец ма не ме зезајте имало и ќе има други тимови појаки од вас и нема стално вас некој дебело да ве финансира па од еднаш да се собирате цела сала...можеби Македонија ја знаат поради Вардар ама помирете се можеби утре ќе ја знаат и поради некој друг тим, а тоа е убаво и треба и вас да ви биде мило затоа што пред се СТЕ МАКЕДОНЦИ, А НЕ КОМИТИ!

Уште немав видено газда да води тим абе комедии :pos: Очекувам кај и да е и Абрамович еден ден да почне да го тренира Челзи и да му удри клоца на Мурињо или шеикот од Катар ПСЖ.Газдава ви е многу еластичен како балерина е за све го бива :pos:

Врска ти нема коментаров. Се исмеваш затоа што газдата на клуб водел тим и шетал лево десно. Истиот тој газда и Доне си го бришеа подот со Чоколино цела утакмица. Мене ми е посмешно тоа што преплатениот тренер доживеа дебакл.:ROFLMAO:

Металург да не беше немаше да има подем во македонскиот ракомет, да ти е*ам македонците што сакате да пропадне Металург, од старт не сте КОМИТИ(пола од вчера станаа) ако сакате да пропадне Металург, си го имате стаено во глава од времето Вардар бил име бренд к*р палец ма не ме зезајте имало и ќе има други тимови појаки од вас и нема стално вас некој дебело да ве финансира па од еднаш да се собирате цела сала...можеби Македонија ја знаат поради Вардар ама помирете се можеби утре ќе ја знаат и поради некој друг тим, а тоа е убаво и треба и вас да ви биде мило затоа што пред се СТЕ МАКЕДОНЦИ, А НЕ КОМИТИ!
муабетов ти е баба ако имаше муда ќе беше дедо....ондак Трифун да не беше македонија никад немаше да е волку по ракометот...е таа е твојата логика...а за Комити очигледно благе везе си немаш...Комити не се од вчера...комити постојат од кога постои Вардар како има и секогаш било во огромна бројка...нешто што го неа никој друг спортски бренд во мк....
Клупскиот спорт не го мешај со репрезентативниот....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom