РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто сакал од овде да навива за Металург. поповршно амин

Што се правите наудрени незнам. Сега фали да врати некој паметен "па што ако навивал од таму"

iHAaKmW.jpg
Не ми кажувај дали се правам наудрен или не. Се обидувам да ја согледам неутрално целата ситуација.

Среќа твоја што не живееш у Англија или друга држава со поцврсти закони па со вака усијана глава ќе добиеше забрана на трибина да влезеш а не само забрана на кајгана форум :icon_mrgr:
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 00:45 ---

И ај сега навивал говедо е и што? Дај ќе го утепаме.Буљаш он на нас курназ ќе се прави..уби стоката и направи инцидент и прекин на натпревар 15 минути нека гледа Европа.
Па тоа е муабетот бре синко, НИКОЈ НЕ ГО ПИПНА. Јас од сегашна гледна точка реков како би постапил ако се вратев во минатото. Кај никој не го пипна и со убаво го молевме да се тргне, уште кривите испаднавме дека сме тепале жени и деца :pos:

Не ми кажувај дали се правам наудрен или не. Се обидувам да ја согледам неутрално целата ситуација.

Се надевам сликата ја доловува ситуацијата.
--- надополнето: 16 ноември 2013 во 00:49 ---
Среќа твоја што не живееш у Англија или друга држава со поцврсти закони па со вака усијана глава ќе добиеше забрана на трибина да влезеш а не само забрана на кајгана форум :icon_mrgr:

И ај сега навивал говедо е и што? Дај ќе го утепаме.Буљаш он на нас курназ ќе се прави..уби стоката и направи инцидент и прекин на натпревар 15 минути нека гледа Европа.

Hey, look who it is:)

Цитро престани да ги праиш цитрони иди таму пишувај си за скопје 2014 иако претпоставувам дека немаш допирна точка со Скопје , преостанатиот дел остај ни го на нас и не кажуј многу Англија , европа ау бау зошо ние како држава неам допирна точка со нив така да кој ги ебе и тие и тие а и тебе чао поздрав остани ми со здравје

Цитро, едуцирај се малце. У Англија глупердава немаше ни да припари до тој сектор не па да изиграва фраер. Барем организација има таму, казните се за невкусни скандирања, прај разлика.

Аууууу значи готови се,слушнав денес многу отпуштиле луѓе,ден по ден,ќе пропадне
Греота за луѓето, ама веќе година дена се отпуштаат работници од неговите фирми. Не сум баш навлезен во муабетиве, ама веројатно Макстил не е единственото нешто што го поседува (нормално овде ако не ги броиме пола телевизии, весници портали :D)

Одамна се знае дека му отиде бизнисот, и дека на ракометарите им се касни со плати. Ете веќе ни "најверните" навивачи не ги носат на ескурзии низ Европа :)

Цитро, едуцирај се малце. У Англија глупердава немаше ни да припари до тој сектор не па да изиграва фраер. Барем организација има таму, казните се за невкусни скандирања, прај разлика.

И ти ли ги браниш.Високо котираше на мојава листа на интелигенција..
Аууууу значи готови се,слушнав денес многу отпуштиле луѓе,ден по ден,ќе пропадне

Радосии..ќе пропадне Макстил а 1000 души без работа.

Извини што опаднав на листата, нема да ми се повтори :)

Добрата страна е што металург ќе пропадне,лошата е што луѓето ќе бидат без работа.

По закон од Устав на Р.М. на никого неможеш да му забраниш и да му ограничиш право на движење,тоа е против уставно и казниво по закон.Башка човеков и син му имале карта највероватно и по устав и закон си можел само да му го .. да не кажам.Втора работа,ја стварно незнам у кој филм сте влезени вие така наречениве ултраши навивачи,кој ви курац бе има те ли малце мозок.Човек може да утепате само затоа што навива против ваш тим

Кој закон бре, кој устав??? Дали се слушаш ти што збориш???
АЛО бре, абе не друго, детете си го доведуваш во опасност, па што ИДИОТ и МОРОН треба да си тоа да го направиш, да идеш пред други навивачи да провоцираш, а убаво ти кажуваат лугето дека нема што да бара таму, па уште помалку да мафташ со знамиња и шалови.
Па една мала турканица да се деси, ке падне доле ке го испогазат, ДЕТЕ Е! Со кој памет бе, стварно не ми е јасно :facepalm:

Чудни работи има во таа фирма уште пред Металург, со Дуферко, само не е ни време ни место за тоа. Неефективен менаџмент, не се презиваат сите Самсоненко :Р

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom