ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА![]()
Вака ќе ве закути вечер Лино..ко попарени кокошки ќе бидете.![]()

Самсоненко > Медолино.
А, во врска со инцидентот истото ќе беше доколку под Пирати се најдеше дечко со Комити маица. Останатото е кажано.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА![]()
Вака ќе ве закути вечер Лино..ко попарени кокошки ќе бидете.![]()
И јас едвај чекам да го ебам
Не за друго, туку да си ја клам 2ка кладилница
Осеќам дека ќе ги избуши Вардар...
Клавајте, злато, сребро, дијаманти, пари, куќи, станој, вили, коли... добитни сте слушајте ме![]()
![]()
не е мое али ...![]()
Абе читам таму за инцидентот и се чудам. Работата беше што во долниот дел се закошкаа неколку фанови на Вардар и Металург. Полицијата улета и ги уапси. Ама уапси и член на Комити кој мислам и дека немаше некој удел во инцидентот. И овдсе зовреа страстите па имаше МАЛО мавање на тие во први рдови со полиција. Значи ништо значајно не беше за да ја правите трагедија.
За разлика од нас, од трибината на Пирати постојано летаа предмети во терен, а на полувреме го гаѓа Карачиќ мислам со рачка од тапан и над глава му помина.
Затоа и ги ставаат позади клупите за да можат да фрлаат по играчите и онака за ништо друго не служат.
И јас едвај чекам да го ебам
Не за друго, туку да си ја клам 2ка кладилница
Осеќам дека ќе ги избуши Вардар...
Клавајте, злато, сребро, дијаманти, пари, куќи, станој, вили, коли... добитни сте слушајте ме![]()
Еден позади мене што седеше...влага Златко Мојсоски во игра и овој „ајде Наумче дундо една подај му на батоооо ајде подај му на батооо“ сум премалел од смеење![]()
мајкин свака част за тебе цел биоритам ти се пореметуваКога го видов Вујо и фотоските од него почнав филмови да си правам... САМС го продава РК ВАРДАР и иде во ФК ВАРДАР. РК ВАРДАР го купува шејк од дубаи што дошол со Вујо во СК да го гледа. Ахххххх немам спиено цела ноќ одох да се испијанам да прославам 11 сабајле е овде
Абе читам таму за инцидентот и се чудам. Работата беше што во долниот дел се закошкаа неколку фанови на Вардар и Металург. Полицијата улета и ги уапси. Ама уапси и член на Комити кој мислам и дека немаше некој удел во инцидентот. И овдсе зовреа страстите па имаше МАЛО мавање на тие во први рдови со полиција. Значи ништо значајно не беше за да ја правите трагедија.
За разлика од нас, од трибината на Пирати постојано летаа предмети во терен, а на полувреме го гаѓа Карачиќ мислам со рачка од тапан и над глава му помина.
Затоа и ги ставаат позади клупите за да можат да фрлаат по играчите и онака за ништо друго не служат.