РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Lino-Cervar-Kuzmanovska-I-2_resize_resize.jpg

Вака ќе ве закути вечер Лино..ко попарени кокошки ќе бидете.:icon_lol:
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХА :pos::pos::pos::pos::pos:

Самсоненко > Медолино.

А, во врска со инцидентот истото ќе беше доколку под Пирати се најдеше дечко со Комити маица. Останатото е кажано.

Абе читам таму за инцидентот и се чудам. Работата беше што во долниот дел се закошкаа неколку фанови на Вардар и Металург. Полицијата улета и ги уапси. Ама уапси и член на Комити кој мислам и дека немаше некој удел во инцидентот. И овдсе зовреа страстите па имаше МАЛО мавање на тие во први рдови со полиција. Значи ништо значајно не беше за да ја правите трагедија.

За разлика од нас, од трибината на Пирати постојано летаа предмети во терен, а на полувреме го гаѓа Карачиќ мислам со рачка од тапан и над глава му помина.

Затоа и ги ставаат позади клупите за да можат да фрлаат по играчите и онака за ништо друго не служат.

И јас едвај чекам да го ебам :D
Не за друго, туку да си ја клам 2ка кладилница :)
Осеќам дека ќе ги избуши Вардар...

Клавајте, злато, сребро, дијаманти, пари, куќи, станој, вили, коли... добитни сте слушајте ме ;)

1471394_10201922321832622_1965911730_n.jpg

не е мое али ... :vozbud:

доле под наша трибина миркуловски бил ...и убаво си поминал :icon_lol:

1471394_10201922321832622_1965911730_n.jpg

не е мое али ... :vozbud:

Ова не е ништо.Пред мене еден ми извади еден куп тикети сигурно на преку 10.000 ја имаше ставено.Ми вика цела плата ја ставив ако ме заебат ќе умрам за леб цел месец :pos::pos:

Абе читам таму за инцидентот и се чудам. Работата беше што во долниот дел се закошкаа неколку фанови на Вардар и Металург. Полицијата улета и ги уапси. Ама уапси и член на Комити кој мислам и дека немаше некој удел во инцидентот. И овдсе зовреа страстите па имаше МАЛО мавање на тие во први рдови со полиција. Значи ништо значајно не беше за да ја правите трагедија.

За разлика од нас, од трибината на Пирати постојано летаа предмети во терен, а на полувреме го гаѓа Карачиќ мислам со рачка од тапан и над глава му помина.

Затоа и ги ставаат позади клупите за да можат да фрлаат по играчите и онака за ништо друго не служат.

За инцидентот се збуткаа неколку наши членови со нивни и одма улета полицијава.Тие па толку им треба одма почнаа крвнички да маваат.Среќа што не улетаа и нагоре како во СЕХА лига со Металург.

Едвај се снајдов, влагав во сала со карта од спонзор на Минчовци :icon_lol:

Морам да признаам тоа беше жива катастрофа на главниот влез. Само едно мало вратиче отворено :tapp: се чудам со кој памет, имаше и деца и жени бе, ќе погинеше некој.

Каква само доминација во играта. Разлика во квалитет. Растворцев само кога ќе го гушнеше Наумче, овој не мрдаше :icon_mrgr: Едино Атман пружи нешто, Наумче тоа па тоа цело време на сила гурај. Вугринец ништо.

Натпреварот го решија голманите повторно. Уште на почеток на сезона во Фан клуб Вардар напишав дека секој пат кога Вардар ќе има околу 13-14 одбрани или повеќе, сигурно ја зима. Дибиров не е од оваа планета, Карачиќ и Прибак одлична партија, пикерите добри исто. Единствено Душебаев сметам дека малце потфрли.

Подолга клупа, ротација и побрз модерен ракомет исто така беа голема предност.

Неможам искрено ни да давам некоја посериозна анализа а и веќе све беше кажано, сега се осеќам дека што би рекол Калински, ме совладаа емоциите :D

И јас едвај чекам да го ебам :D
Не за друго, туку да си ја клам 2ка кладилница :)
Осеќам дека ќе ги избуши Вардар...

Клавајте, злато, сребро, дијаманти, пари, куќи, станој, вили, коли... добитни сте слушајте ме ;)

Така ? :D
Позаслужена победа АМИН !
Се изгубија во просторот Металурзите, за публиката и очекував дека поголемиот дел ќе се Вардарци :) ги претставуваат од Металург, цела сала му свири :)
Работата е, кој е домаќин ? :pos:

Подобра екипа има Вардар, само послаби се на голманската и тренерската позиција, плус подолга клупа, очекував дека ќе ги здрват....
Во ниту еден момент не дозволи Вардар да има неизвесност или да има предност Металург, од 1:3 на почетокот се тргна во нагорна линија за Вардар!

Дибиров :drk: овај не е салам човече, го ПОРЕМЕТИ Станиќ, како сакаше така гол му даваше :cuc:
Карачиќ, овај во последно време на тешки дроги е :D Многу е подобрена играта, крилата се ТОП на Вардар ! Исто и Милиќ беше добар денес, во џеп го стави Мојсо, овие тројца најдобри кај Вардар...
Душебаев потфрли, Растворцев се размрда малку....

Кај Металург освен Атман другото (n)
Топ во раката има Атман, џабе сам не се игра ракомет, другите почудени беа во Металург...
Станиќ :гомце: Мојсо проба неколку пати на сила ама не му одеше, брат му Златко-престап е комедија, овај не се научи ракомет и не се научи :D Георгиевски и тој дрво...

Само ептен глупо е со овај Самсоненко шо глуми некој тренер, па ти си газда на клубот и седни си како господа во публика незнам шо глупи лудило како некој ѓуптин шета лево десно покрај линијата, Андон стана 13то прасе во екипата никој од к*р не го мава, то не чини во Вардар, треба да се реши кој е тренер и кој ќе ја води екипата!

Добро издание на Комити, Пирати не се ни слушаја...

Еден позади мене што седеше...влага Златко Мојсоски во игра и овој „ајде Наумче дундо една подај му на батоооо ајде подај му на батооо“ сум премалел од смеење :pos:

Добро бе што ги реметите толку Пиративе,и они можат некад да имаат слаб ден:pos::pos::pos:.

Еден позади мене што седеше...влага Златко Мојсоски во игра и овој „ајде Наумче дундо една подај му на батоооо ајде подај му на батооо“ сум премалел од смеење :pos:

Наумче ни приреди танц, на полувреме... :D Супер им е маскотата :pos:

Кога го видов Вујо и фотоските од него почнав филмови да си правам :pos: ... САМС го продава РК ВАРДАР и иде во ФК ВАРДАР. РК ВАРДАР го купува шејк од дубаи што дошол со Вујо во СК да го гледа. Ахххххх немам спиено цела ноќ одох да се испијанам да прославам 11 сабајле е овде

Кога го видов Вујо и фотоските од него почнав филмови да си правам :pos: ... САМС го продава РК ВАРДАР и иде во ФК ВАРДАР. РК ВАРДАР го купува шејк од дубаи што дошол со Вујо во СК да го гледа. Ахххххх немам спиено цела ноќ одох да се испијанам да прославам 11 сабајле е овде
мајкин свака част за тебе цел биоритам ти се пореметува :D

Го погодија, само незнам со што и ги погледна .... неможам да ти опишам како :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom