РК Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е за Вардар, ќе игра колку толку квалитетни натпревари во мак.лига

Добро е за Вардар, ќе игра колку толку квалитетни натпревари во мак.лига

Па не е баш, подобро ќе беше Вардар Јуниор да си завришува втор и да си имаме 2 тима во Сеха. :D

си ги мерат врмо и сдс - тоа е клубов :)

што може да се случи ? - видите ја минатава сезона мак баскет и ќе ви стане се јасно што не чека

И Ракчевиќ го таксаат за у Работнички .

1890599_773974532694467_492141759332638917_o.jpg
:cool:

Последно уредено:
Штом го земале Доне Талисманот, освојуваат титула.

http://sportmedia.mk/rakomet/domash...vi-kolegite-a-tie-go-pokanija-na-trening-foto
Шо е муабетот со Аљушот на сликата?
Има намирасано пари изгледа:zloo:....
Абе Јехона да напрај некој проект ако не се нацрта прв да ги пружи своите"услуги":angel:јас глава сечам...:pipi:
Школата ја пикна под капа на Вардар, сеа он ваму се напика.

Инаку за Доне ми се прави кејфот, конечно ќе добие шанса да ги покаже својте квалитети, со една млада екипа, преку која лесно ќе може и да изгради и авторитет.
Навива да биде тренер на МРК, ама од крлежите глава не се дига, па затоа нека му е со среќа.

Школата ја пикна под капа на Вардар, сеа он ваму се напика.

Инаку за Доне ми се прави кејфот, конечно ќе добие шанса да ги покаже својте квалитети, со една млада екипа, преку која лесно ќе може и да изгради и авторитет.
Навива да биде тренер на МРК, ама од крлежите глава не се дига, па затоа нека му е со среќа.
Охоо,значи на две столици си седи,школата во Вардар,тој ќе си лапа функција кај господинот Чокрев...:cool:
По,по шо ќе беше способен човек,роден политичар:pipi:,не за џабе беше носител на листа кај господинот СтеФчо Јакимовски ака НЕ МОЖЕ НАМ НИКО НИШТА,ЈАЧИ СМО ОД СУДБИНЕЕЕЕЕ...:pos:[DOUBLEPOST=1438881482][/DOUBLEPOST]http://sportmedia.mk/rakomet/domash...to-vugrinec-nov-rakometar-na-rabotnichki-foto

Последно уредено:
Ќе пресечел овие дена... :icon_lol:
Само си ја крена цената кај Чокрев као демек имам понуди од надвор ама неможам да се одлучам па ја чека понудата од Работнички на маса. А сигурно ќе загризат тие , имат пари на претек а и фетиш му е да ги вратат сите поранешни од Металург играчи.
И јас мислам дека само блефира гробарот и моменти го делат од потпис со Работнички.
Ќе видиме како ќе пресечи Номчета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom