Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Откако ја постирав сликава ми текна и дека у клас кај мене у средно имаше ваков истичим вика тука на директорот десна рака
а и тој што учеше со мене ти е пикало невидено башка имаше тогаш аспирации да е претседател на државава а и е убутан у дотичнава партија, еве на форумов нека седи запишано, лицето ќе биде претседател на Македонија за едно 30 години (ако уште постои државава)
![]()
За многу помали глупости од оваа се превртува цела земја ама не во Македонија.Со идиотов се согласувам во само едно нешто - младината е пасивна. За ваква глупост кажана во други држави се прават протести, макар и минимални...
За многу помали глупости од оваа се превртува цела земја ама не во Македонија.
На први мај цел свет протестираше ние си ги разгорувавме скарите и после сакаме да ја биде државава, е нема![]()
Не се сеќавам ама ништо чудно да е негова изјавата.Тогаш не кажа истиов дека народот нема причина да се буни, бидејќи им било добро на луѓето?
Не се сеќавам ама ништо чудно да е негова изјавата.
П.С Барем во ова има половина вистина, цел свет протестира ние чим по дома седиме изгледа добро ни е![]()