Rick and Morty

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување
Ааа последнава епизода маестрална (y) (y) (y)

И дали песнта од крај ја имаше во некоја друга епизода? И побитно прашање е како се вика песната пошто не можам да ја најдам :( А убеден сум дека ја имаше и во друга епизода и ја имав слушано и најдено ама ете...

Ааа последнава епизода маестрална (y) (y) (y)

И дали песнта од крај ја имаше во некоја друга епизода? И побитно прашање е како се вика песната пошто не можам да ја најдам :( А убеден сум дека ја имаше и во друга епизода и ја имав слушано и најдено ама ете...

https://www.youtube.com/watch?v=4Js-XbNj6Tk
Темата на Evil Morty. Прв пат ја дадоа епизодата коа си го уништи eye-patch-ot.

Kazi nesto za ovaa sea?

:cuc:

Najdobrata epizoda od pocetok do sea. :cuc:
Ова беше чисто филер епизода, како 2-3 други во серијата :D минатата ја изгледав три пати досега, таква мозаична структура во 20 минути немаат ни филмови како Трафик, Магнолија и оние на Ињариту :D

Ова беше чисто филер епизода, како 2-3 други во серијата :D минатата ја изгледав три пати досега, таква мозаична структура во 20 минути немаат ни филмови како Трафик, Магнолија и оние на Ињариту :D
Остај ептен јака беше и оваа.
А за Инариту браос!

Штета што е кратка серијава со епизоди. Мајки ебаваат последнава сезона. Не е дека претходните две се лоши али оваа е прејака.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Новава епизодата ми беше апсолутна тапанарија се јаде 3ва сезона ама 1 и 2 беа врв али многу го тупат фановите и прават пре хајп пример оние од мјузик ли толку лош фан бејс на серијал немам видено

Да, реално фан базата е ужас. :D Нема серија моментално со поужасна фан база од Рик и Морти, составена воглавно од хипици и усаидџии.

Momentalno sum pri kraj so prvata sezona.

Kazete deka ke bide podobra od sea.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom