Рибља Чорба во Colosseum - Arena - 11.3.2010

• Креатор на темата Креатор на темата brane_beli
  • Време на започнување Време на започнување
АЈ БЕ у пичку материну гонете се сите што глумите горди Македонци и ги ругате Чорба...ШТО КУР СЛУШАТЕ АМЕРИЧКА МУЗИКА ОНДАК, они не ни знаат дека постоиме. Ја сум Македонец па ги обожавам Рибља Чорба и 200 пути би идел на нив....И ако не ви е по мерак ич кур не треба да коментирате тука !!!

Лелееееее колку беше НАЈДОБРО! Тие што не отидоа ке се јадат цел живот дефинитивно.. еден од најдобрите концерти во мојот живот.. дефинитивно влага во мои топ 5 концерти у животов. Човекот е легенда испеа 25 песни без престан.. и приреди спектакуларно шоу..!

Ау, ебење. СЕКС!

Испеа доста постари песни, шо вообичаено не ги свирит на концерт или свирка, како на пример „Рекла је“, „Нојева барка“ и „Равнодушан према плачу“. Сепак, ги изостави „Дан заљубљених“, „Луд сто посто“, „Гастарбајтерска“, „Спонзори“ и една од моите омилени, „Кад ходаш“. За последната и не сум толку изненаден, со оглед на тоа што беше концерт, а на свирки му ја форсираме од публика, ама помалце народ е таму и така.
Најавен беше во 10:30, во 10:35 почнаја, концерт и вечер за паметење дефинитивно.
Со сеуште несредени импресии, толку од мене.

П.С. Бора го зеде кондомот шо јас го фрлив и ми се обрати со „брате“. Let me see you top that. :back:
Ојдов јас.

Ау, ебење. СЕКС!

Испеа доста постари песни, шо вообичаено не ги свирит на концерт или свирка, како на пример „Рекла је“, „Нојева барка“ и „Равнодушан према плачу“. Сепак, ги изостави „Дан заљубљених“, „Луд сто посто“, „Гастарбајтерска“, „Спонзори“ и една од моите омилени, „Кад ходаш“. За последната и не сум толку изненаден, со оглед на тоа што беше концерт, а на свирки му ја форсираме од публика, ама помалце народ е таму и така.
Најавен беше во 10:30, во 10:35 почнаја, концерт и вечер за паметење дефинитивно.
Со сеуште несредени импресии, толку од мене.

П.С. Бора го зеде кондомот шо јас го фрлив и ми се обрати со „брате“. Let me see you top that. :back:
Ојдов јас.

Ау ти го фрли кондомот? лудница :pos2: У првите редови беше рипање нон стоп, ноќ за паметење дефинтивно. Ги свиреа сите песни што ги сакав.... На Рекла Је дефинитивно полудев. А мислам оти Гастарбајтерска не ја свиреа, ама затоа други ептен добри. Одам да одмарам, главата ми бучи. :helou:

Се сложувам со вас....Еден од најдобрите концерти за мене.Бора секогаш знае да направи атмосфера....И секако први редови како и увек најрасположени.....Фантом браво за тоа што го направи....Секоја чест....

Концертот беше лудница. Репертоарот на песни беше одличен, иако ги изостави некој од моите поомилени песни како „Хочи мајко, хочу“ и „Гастербајтерска“. За жал неможевме со Фантом да ја исфорсираме „Кад ходаш“ и по неколкуте обиди.

Стварно ептен беше најдобро.. и многу добро го заврши концертот со "Добро јутро".. многу убаво ме изненади ја чекав цела вечер таа песна и се разочарав дека нема да ја пее.. али кога ја рокна последна полудев.. :D:vozbud:

Лудило беше, стварно не очекував онака да биди. Отидов таму со очекување дека ќе свират саат, саат и нешто, дека повеќе од пола од песните ќе им бидат од новиот албум, но гадно се заебав.:) Влегувам таму и ја слушам "Ноева барка".:vozbud: И после тоа како тргна работата, тие што беа си знаат, каква атмосфера, едноставно лав беше ин ди еар.:) Мене "Једино моје" ми е најомилена заедно со "Кад ходаш", барем едната ја направи. А кулминацијата беше на "Добро јутро". А што беше тоа со кондомот оти не видов???

Амејзинг! :) Неможам да издвојам посебна песна, пошто сите беа врхунац, како јас да им кажував кои да ги свират. Може само да ја издвојам "Лутка са насловне стране" кога не оставија сами да ја пееме. И да, само тоа ми е мака, што не ја свираа "Кад ходаш" но тоа не е причина за да бидам незадоволен од концерот, ни малце!! :)

Бруки бевте бре пола и повеќе ја утнавте Анѓеле.Срам да ви е. :nenene:

ај ја вака малце со закаснуење, значи закон е ко ќе рече 'преѓох у народњаке' и ко ќе се избаци со тие римите што се крај... а и закон беше ко ја испеавме 'лутка са насловне стране' и она Бора: Не нисам... и ние цел рефрен, утредента ме болеше грлово од дерење, [реприза сабота 20 гв]

p.s. ја забораив и Амстердам на руски

Ојдов јас.

LoL, осеќав дека го фрли некој кајганџија што ќе се фали дека му рекол брате. :jaj:

Иначе треба да напраиме група сите што сакаа чорба да ја свират кад ходаш. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom