Рибља Чорба во Colosseum - Arena - 11.3.2010

• Креатор на темата Креатор на темата brane_beli
  • Време на започнување Време на започнување
dobro, i stvarno misli nekoj da mu odi na toj nacionalist da mu gi dade parite???:uvo:
treba da ve potsetuvam na negovite izjavi na tv mislam deka bese na b92 sto misli toj za Makedoncite??:uvo:
Уживај Гармин мое право дали ке одам или не...И да мислам да ги дадам моите пари и да си поминам убаво....

Неќум више да чујам од ниеден од вас дека сте патриоти. Се докажавте. Крај на муабетот.

Настрана патриотизмот од концерт на една група која ичмалу сите ја слушале во бивша Југославија.
Никој не го спори патриотизмот,ама мислам дека не треба да се меша политика..барем не во музиката.

Настрана патриотизмот од концерт на една група која ичмалу сите ја слушале во бивша Југославија.
Никој не го спори патриотизмот,ама мислам дека не треба да се меша политика..барем не во музиката.

Ја слушале да, имаат закон песни да, али токму Бора е тој кој почна да ја меша политиката со музиката, па токму и поради тоа секој кој е патриот треба да си седи дома и да не му дава пари на мајмунот за ракија. Е сеа вие како сакате. Ваши пари, ваш избор.

Ne se razbiram mn mn vo politika.

Inace dali pustaat maloletnici toa me interesira i toa e bitno.
Deka od drug grad ke dojdes,i moze zad vrata da ostanes.

Неќум више да чујам од ниеден од вас дека сте патриоти. Се докажавте. Крај на муабетот.
Ја и не сум патрот...нема потреба да го кријам тоа....и да би требало да одам на концерт па кога ке ги пуштат картите кажите....

Ја и не сум патрот...нема потреба да го кријам тоа....и да би требало да одам на концерт па кога ке ги пуштат картите кажите....
картите оддамна се пуштени,задутре е концертот :uvo:

Luge koga bea posleden pat corba u sk ?? Gledam na nekoj portal pisuva corba vo skopje posle 10 godini , ja sum skoro 100 posto siguren deka bea na lizgaliste pred edno 3,4 godini ... Se nadevam deka seuste me drzi dobro memorijata i ne izmisluvam nastani ;0 , taka da ve molam pomognete mi okolu dilemava.

Luge koga bea posleden pat corba u sk ?? Gledam na nekoj portal pisuva corba vo skopje posle 10 godini , ja sum skoro 100 posto siguren deka bea na lizgaliste pred edno 3,4 godini ... Se nadevam deka seuste me drzi dobro memorijata i ne izmisluvam nastani ;0 , taka da ve molam pomognete mi okolu dilemava.

100% Беа у летното хардрок пред 2-3 години...

Беа 2006-та на лизгалиште, 2007 не се сеќавам каде, 2008-ма у летното Хард Рок што беше кај Хубо Маркет, 2009 у летното хард-рок што беше е у парк.
Сеа пак, секоја година идат така да ова со 10-те години не знам што фора е баш.

Секоја година доаѓаат и тоа не само во Скопје. Во Куманово како што се сеќавам имаат настапувано повеќе пати. Имам карти, ќе одам со друштво па очекувам убав провод :helou:

Беа 2006-та на лизгалиште, 2007 не се сеќавам каде, 2008-ма у летното Хард Рок што беше кај Хубо Маркет, 2009 у летното хард-рок што беше е у парк.
Сеа пак, секоја година идат така да ова со 10-те години не знам што фора е баш.

беа и 2 пати у гранд лани ( 2009 )

Ама сега се комплетни, оригиналниот бенд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom